Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
21-02-2017 16:21

Κραυγές και ψίθυροι...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

Ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Ολυμπιακό χρησιμοποίησε τρεις πασαδόρους, τη Χρυσομάλλη, την Παπαδοπούλου και την Παρασκάκη. Πρόκειται για ρεκόρ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εντύπωση πάντως μας προκάλεσε ότι ο Δημητρης Καζάζης έδινε οδηγίες στα ελληνικά , χωρίς φυσικά να υπάρχει μεταφραστής για τις τρεις ξένες παίκτριες, που μιλούσαν με τις συμπαίκτριες τους, για να καταλάβουν τι λέει ο προπονητής τους.

O Παναθηναϊκός εξάλλου ζήτησε βίντεο ρέφερι, φοβούμενος λάθη των διαιτητών, αφού ακόμη μιλούν για το σφύριγμα της Μουλά στο Ρέντη και ο Ολυμπιακός το αποδέχθηκε. Τρεις φορές απαίτησαν  οι προπονητές τη χρήση του βίντεο και δικαιώθηκαν ισάριθμες, ενώ ήταν λάθος των διαιτητών Κουτσούλα, Νικολόπουλου και του παρατηρητή Γεωργόπουλου, να δεχθούν την ένσταση του Κοβάτσεβιτς για το αν η Κονόμι βρήκε τη μπάλα πριν σκάσει στο τερέν.

Δικαίως ο Καζάζης διαμαρτυρήθηκε, αφού βάση των καμερών που υπάρχει ένσταση μπορεί να γίνει μόνο για τις τελικές γραμμές και αυτή των τριών μέτρων. Αν η μπάλα έπεσε στο ταραφλεξ είναι στην κρίση του διαιτητή και μόνο.

Φωνάζει η Ορεστιάδα για το μοίρασμα των βαθμών στο ματς Παναχαϊκή-Κύζικος, αφού οι δυο αντίπαλοι της ξέφυγαν 6 βαθμούς και δύσκολα πλέον θα μπει στα πλει άουτ, αν δεν κερδίσει αυτή την αγωνιστική την ομάδα της Πάτρας στην έδρα της. Στις ομάδες που ανησυχούν για αυτή την εξέλιξη είναι και ο Ηρακλής Χαλκίδας, αλλά βεβαίως δεν μπορεί να αποδειχθεί το παραμικρό.

Μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν, ενώ σε αντιδιαστολή οι ...κατηγορούμενοι θυμίζουν ότι πέρυσι η Ορεστιάδα σώθηκε με νίκη επί του αδιάφορου Εθνικού Αλεξανδρούπολης την τελευταία αγωνιστική.

Πηγή: Φως των Σπορ

1 σχόλιο

  • Comment Link Αντικειμενικος Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 15:40 posted by Αντικειμενικος

    Γιατι φετος δεν περιμενει το.....δωρακι της???? μονο που αυτο δεν θαρθει!!!!!εχουν γνωσει οι φυλακες..........ΔΑΓΚΕΣ.....ΕΕ ΔΑΓΚΕΣ..!!!!!