1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-02-2017 20:40

Πρόβα... Final 4 στη Νάξο

Μια μέρα μετά την κλήρωση του Final 4 του Κυπέλλου που έφερε αντιμέτωπες τις δύο ομάδες, ο Πανναξιακός φιλοξενεί το Μαρκόπουλο για την 18η αγωνιστική της Α1 γυνακών, σε έναν αγώνα που θα αποτελέσει μια άτυπη πρόβα Κυπέλλου (18/2, 18.00).
Πέρα από αυτό όμως, ο Πανναξιακός θέλει τη νίκη ώστε να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται 5 βαθμούς μπροστά και την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

«Θα πρέπει κατά αρχάς να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι του κυπέλλου και να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι γιατί εκτός από του ότι το Μαρκόπουλο είναι μια αξιόμαχη ομάδα, θα πρέπει να πάρουμε την νίκη ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά-όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη θέση μας στην πρώτη τετράδα», τόνισε ο Γιώργος Ρούσης και εξέφρασε την επιθυμία: «Ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο στα δύο παιχνίδια με την θήρα-να μας βοηθάει έτσι σε κάθε παιχνίδι».

Το Μαρκόπουλο θέλει να κυνηγήσει όσες πιθανότητες έχει για την τετράδα, ωστόσο ο Γιάννης Νικολάκης τόνισε: «Πρόκειται για δύο διαφορετικά ματς και αυτό του Κυπέλλου αργεί. Εμείς θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα που έχει σταθερή πορεία ειδικά στο β’ γύρο. Σίγουρα θέλουμε μια καλή εμφάνιση κι αν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και βαθμολογικά οφέλη»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ