1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2017 23:50

Έτοιμος να ανταγωνιστεί τους... μεγάλους ο Ηρακλής Κηφισιάς

Με την χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ για το κύπελλο συνεχίστηκε η φετινή σεζόν για τον Ηρακλή Κηφισιάς. Μία σεζόν που η ομάδα των βορείων προαστίων έχει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Α1 Γυναικών.

Και πως να μην τον έχει άλλωστε με το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Σπύρος Χουντουμάδης. Νικολέτα Κουτουξίδου, Μαρία Λαμπρινίδου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Σοφία Κοσμά είναι τα μεγάλα ονόματα και σε συνδυασμό με νέες ταλαντούχες αθλήτριες έχει δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο, σχεδόν ανίκητο στην Α2.

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ο Ηρακλής Κηφισιάς έχει ελπίδες ακόμα και στο να βρεθεί στο φάιναλ-4 του κυπέλλου γυναικών. Μετά την χθεσινή αναμενόμενη όπως δήλωσε και η Σοφία Κοσμά στο volleynews.gr νίκη επί της ΑΕΚ, η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού.

«Θεωρώ ότι η νίκη ήταν αναμενόμενη γιατί με το ρόστερ που έχουμε δεν είμαστε για Α2, με αθλήτριες υψηλού επιπέδου με εμπειρία από την Α1 και πρωταθλήματα του εξωτερικού. Δείξαμε σεβασμό στην ΑΕΚ, είναι καινούργια και νέα ομάδα δεν έχει παραμείνει καμία αθλήτρια από το περσινό ρόστερ. Περνάει μία δύσκολη στιγμή και ελπίζω να ανέβει ξανά στα επίπεδα που της αξίζει. Πέρασα μία καλή χρονιά πέρυσι και παρόλο που και τότε είχε δυσκολίες, έφυγα με πολύ καλές εντυπώσεις. Επίσης χάρηκα χθες γιατί είδα και τον περσινό μου προπονητή τον κ. Ρουμελιώτη» είπε αρχικά η Σοφία και συνέχισε σχετικά με τον αγώνα:

«Δείξαμε σοβαρότητα αν και δεν παίξαμε στο 100% από αυτό που μπορούμε, πήραμε τη νίκη. Σε νοκ άουτ παιχνίδι μετράει το αποτέλεσμα και καταφέραμε και το πήραμε. Η ΑΕΚ έδωσε το βάρος της σε αυτό το παιχνίδι γιατί δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα και ήταν καλή ευκαιρία για αυτή να προχωρήσει στο κύπελλο. Παίξαμε αυτό που χρειαζόταν και πήραμε μία καθαρή νίκη».

«Μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε»

Μαζί με τον Πορφύρα είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι από την Α2 και αύριο θα μπουν στην κληρωτίδα μαζί με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΑΟ Θήρας, τον Πανναξιακό, το Μαρκόπουλο και τους Μακεδόνες.

«Ξέρουμε ότι από εδώ και πέρα υπάρχουν δυσκολίες. Έχουν περάσει όλες οι καλές ομάδες. Πέρα από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Πανναξιακό, ΑΟ Θήρας αν έχουμε ευνοϊκή κλήρωση τότε έχουμε πιθανότητες να πάμε στο φάιναλ-4. Είχαμε δείξει και στα φιλικά με Σαντορίνη ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε αυτές τις ομάδες και περιμένουμε την αυριανή κλήρωση για να δούμε τον επόμενο αντίπαλό μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ