1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2017 13:57

O Λέσκοφ στην Ορεστιάδα με -16

Στην Ορεστιάδα βρίσκεται και προπονείται ο πασαδόρος της εθνικής Μολδαβίας

Μαρίν Λέσκοφ και εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του, προκειμένου να παίξει στο σαββατιάτικο ματς με τον Ηρακλή, αν βέβαια καταφέρει να πάει ο "γηραιός" στην Ορεστιάδα.

Ο Λέσκοφ είναι βασικός πασαδόρος στην Εθνική Μολδαβίας και έπαιξε κόντρα στην Ελλάδα, τόσο στην Κοζάνη, όσο και στην Αμβέρσα, για τα προκριματικά του Ευρωβόλει.

Είναι 26 χρονών, έχει ύψος 1.93, με έφεση στο μπλοκ και αναμένεται να αλλάξει  τον τρόπο παιχνιδιοού της Ορεστιάδας. Απο το 2011 αγωνίζεται στην Ρουμανία, στην Τόμις Κονστάντζα και τη Ζαλάου.

 

Νέοα πρόσωπο και ο Μιχάλης Κόβατς , που έκανε έτσι κι αλλιώς προπονήσεις όλο το χρόνο με την Ορεστιάδα, ενώ αναζητείται και ξένος διαγώνιος.

Όσον αφορά την τύχη του αγώνα με τον Ηρακλή, όλες οι ενδείξεις μιλούν για αναβολή, αφού ήδη το χιόνι είναι τριάντα πόντους στην πόλη και η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει θερμοκρασίες -16 την Παρασκευή και το Σάββατο.

 

3 σχόλια

  • Comment Link Thanos Millwall Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 20:38 posted by Thanos Millwall

    Καλή προσθήκη ο Μολδαβός ΑΛΛΑ, θα συμφωνήσω με τα παιδιά χωρίς διαγώνιο δεν σώζεσαι. Και είναι μεγάλο κρίμα γιατί στην αρχή της χρονιάς πολυ-διαφημίστικε η αδειοδότητη, το "πάμε για κάτι καλό" ΄φετος. Τα παθήματα δεν έγιναν μάθημα ακόμη δυστυχώς. Στήριξη σε ντόπια παιδιά και έλληνες με 2-3 ξένους αλλά ποιοτικούς.
    ΥΓ. Δεν ξέρω αν υπάρχει διαθέσιμος ποιοτικός διαγώνιος αυτη τη στιγμή στην αγορά και είμαστε με πολύ περιορισμένο μπατζετ.

  • Comment Link σαγηνη-κατω πετραλωνα Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 14:23 posted by σαγηνη-κατω πετραλωνα

    η ομαδα δεν σωζεται με αυτες τις κινησεις

  • Comment Link ανωνυμος Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 12:18 posted by ανωνυμος

    δεν ξερω τι γραφει ο καθενας
    αλλα για να σωθει η ομαδα θελει ενα πολυ καλο διαγωνιο!!! αλλιως καληνυχτα
    δειτε τις κινησεις της χαλκιδας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ