Εκτυπώστε τη σελίδα
29-12-2016 22:50

Υπάρχει ζωή στην Ορεστιάδα

Λευκός καπνός αναμένεται να βγει απόψε από το Πρωτοδικείο Ορεστιάδας και θα ορισθεί νέα διοίκηση με παλιούς παράγοντες και

παίκτες προκειμένου να αναπνεύσει η ομάδα.

Κινητοποιήθηκαν άπαντες με πρωτοβουλία του Δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη και με τη συνδρομή επιφανών επιχειρηματιών της πόλης, θα γίνουν μεταγραφές ξένων και ελλήνων παικτών, προκειμένου να σωθεί  ο ιστορικός ΑΟΟ. Η βαθμολογική διαφορά από τις ομάδες που προηγούνται είναι μόλις 5 βαθμούς και ματς κλειδί είναι αυτό της 7ης Ιανουαρίου, κόντρα στον αποδυναμωμένο Ηρακλή. Η Ορεστιάδα θα αγωνισθεί με νέα σύνθεση και το κόσμο στο πλευρό της, αφού υπάρχει συσπείρωση όλων των δυνάμεων και προπονητής θα αναλάβει ο Μπάμπης Σταματόπουλος στη θέση του Σωτήρη Μπεκιάρη που αποχώρησε.

Όσον αφορά το χρέος είναι διαχειρίσιμο και μπορεί να αποσβεσθεί τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να ανεβούν στη μεγάλη ομάδα οι έφηβοι της ομάδας και να ξαναγίνει δυνατή με ντόπιους παίκτες.

 

3 σχόλια

  • Comment Link ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 13:19 posted by ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    Αγαπητε συντακτη.
    στην Ορεστιαδα σιγουρα υπαρχει ζωη
    Το μεταφυσικο ερωτημα ηταν παντα και παραμενει μεχρι σημερα
    Αν υπαρχει μεταθανατον Ζωη

  • Comment Link ΚΑΤΩ ΟΙΝΟΗ Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 08:59 posted by ΚΑΤΩ ΟΙΝΟΗ

    συγνώμη που σας πάω κόντρα αλλά με αυτόν το διαγώνιο και χωρίς αξιοπρεπή πασαδόρο ούτε τα κορίτσια της Βύσσας μπορεί να κερδίσει η ομάδα.
    Ο Ηρακλής και μόνο με Στεφανίδη μπορεί να μας καθαρίσει , ο Φλεβάρης κρίνει όλη τη χρονιά , φέρτε άμεσα μίνιμουμ 1ον) α λ η θ ι ν ό διαγώνιο 2ον) ξένο πασαδόρο 3ον) έλληνα ακραίο και στρωθείτε στην προπόνηση! Με τα 17χρονα του Εθνικού είχαμε 0 άσσους κ 1 μπλοκ!!

  • Comment Link Φιλαθλος Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 08:13 posted by Φιλαθλος

    Μακάρι...Γιατι αργησαν τοσο; επρεπε ηδη να εχουν γινει μεταγραφες, ηδη να ειναι οι παικτες εδω..Τζαμπα χαθηκε και το ματς με την Αλεξανδρουπολη..