1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-12-2016 15:08

Στο Πρωτοδικείο οδηγείται η Ορεστιάδα

Η Ορεστιάδα περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία της.
Στην έκτακτη γενική συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακή ανταποκρίθηκαν 23 μέλη του συλλόγου. Εκεί ο πρόεδρος Βασίλης Γκιζάνης και τα μέλη του ΔΣ υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο ΑΟ Ορεστιάδας οδηγείται στο Πρωτοδικείο, το οποίο θα ορίσει την διοίκηση που θα οδηγήσει την ομάδα σε εκλογές.

Θυμίζουμε ότι πριν από δύο εβδομάδες, ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Μαυρίδης πήρε πρωτοβουλία για να βρεθεί μια λύση, ωστόσο οι προσπάθεια για να βρεθούν νέοι άνθρωποι αλλά και νέοι πόροι για τον σύλλογο, για την ώρα έχουν πέσει στο κενό.

11 σχόλια

  • Comment Link Alithias Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 10:09 posted by Alithias

    Γιατί δεν μας λες τι γινόταν ;;;κατι ξέρεις μαλλον !! Πρέπει να μιλήσεις για να ανοίξει ο διάλογος !!!;;!ΑΟΟFUN άστο καλύτερα δεν είσαι FUN !! Συμφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο !!! Και επισεις οι πρώην ρωτήθηκαν αν μπορούν ; μέχρι τώρα τα καταφέρνανε !! Μήπως απηυδησαν με τα καφενεία !! Πάντως περιμένω με αγωνία!!!

  • Comment Link ΒΟΡΡΑΣ Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 07:50 posted by ΒΟΡΡΑΣ

    COACH μακαρι να σε ειχαμα γνωρισει νωριτερα η να ειχαμε συνεργαστει κατω απο αλλες συνθηκες. Σε ευχαριστουμε για ολα!!!

  • Comment Link AOOFAN Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 17:27 posted by AOOFAN

    Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 11:12 posted by ανωνυμος Μακάρι να μην μείνω με το παπουτσι στο χέρι όπως λές.......Μακάρι όμως να βγουνε και όλα στην φόρα για να μάθουμε τι γινότανε όλα τα χρόνια......όπως και να χει ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε όλους και μακάρι το 2017 να είναι καλύτερο για τον ΑΟΟ!!!!!

  • Comment Link ανωνυμος Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 11:12 posted by ανωνυμος

    AOOFAN προτρέχεις απο τη βιασύνη σου να χαρείς..πρόσεχε μη μείνεις εσυ με το... παπούτσι στο χέρι.

  • Comment Link Τελειώνετε Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 06:55 posted by Τελειώνετε

    Μ´αυτά και μ´αυτά πέρασε ένας μήνας απο τις δηλώσεις μαυριδη και πέντε μέρες που θα πήγαινε η πρώην διοίκηση στο Πρωτοδικείο και δεν εχει γίνει ακόμα τίποτα και εσείς σκίζεστε αν θα κουρεύει ο γκιζανης η θα αναστήσουν οι 15 γνωστοί/άγνωστοι τον νεκρό ΑΟΟ .καθε μερα που περνάει φέρνει πιο κοντά την ομάδα στην α2 αφου κανεις δεν αναλαμβάνει να κάνει μεταγραφές και να οργανώσει την ομάδα οι μεν σήκωσαν τα χέρια ψηλά οι δε συνεχίζουν να μπεκροπίνουν υπογείως και να σκέφτονται πως θα τιμωρήσουν τους μεν.Διδάσκουμε ήθος τζάμπα στην Ορεστιάδα οποίος ενδιαφέρεται ας περάσει μια βόλτα . Α και μην ξεχνάμε εμείς ξέρουμε απο βολει

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ