1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2016 14:02

Άρθρο: "Θρακιώτες ενωθείτε"

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Ο ΑΟΟρεστιάδας βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά, αλλά στην πόλη αντί να ενωθούν και να γεφυρώσουν τις διαφορές τους ερίζουν πάνω από το πτώμα του.

Λάθη έγιναν πολλά από τις προηγούμενες διοικήσεις, όσο και από την τωρινή, δεν είναι όμως ώρα για κριτική, αλλά για ανασυγκρότηση δυνάμεων για το καλό του ιστορικού συλλόγου.

Μπροστάρης αυτής της κίνησης πρέπει να είναι ο ιστορικός πρόεδρος Θανάσης Κούμπης που βρίσκεται στην Ορεστιάδα και δεν πρέπει να είναι αμέτοχος σε όσα συμβαίνουν εκεί.

Ας σημάνει προσκλητήριο κι ας δώσουν το παρών όλοι. Από τους Χατζηπαναγιώτου, Γιάμαλη, Μελά, Μπέρδελη, Ηλιού, Δούλια, Ασημάκη, Αρβανιτίδη, Μακρίδη, Πεταλωτή, Πρεμίδη, τους παλαίμαχους αθλητές Κεμενατζή, Γραμματικόπουλο, τους Γκιζάνη, Δραχτίδη , τον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, ως τον απλό κόσμο που ξεχείλιζε το μικρό γυμναστήριο των επιτυχιών, την Πάρμα, τη Γενεύη, το Παρίσι.

Γιατί βόλει στην Ορεστιάδα είναι ο ΑΟΟ. Καλή η προσπάθεια του Άθλου, πρέπει όμως να λειτουργεί ως δορυφόρος και αρωγός στην προσπάθεια.

Δυστυχώς ο υποβιβασμός του ΑΟΟ στις χαμηλές κατηγορίες δεν λειτούργησε ως εφαλτήριο για να ανάδειξη νέων παικτών, αφού η ομάδα επανδρώθηκε με μισθοφόρους και παλαίμαχους.

Να ξαναγυρίσουν στις εποχές που έτρεχαν στα χωριά για να ανακαλύψουν τους Τσακιρόπουλους, τους Σαμαράδες, τους Μποζίδηδες , τους Πάπαζογλου, τους Αμαξόπουλους, τους Γραμματικόπουλους, τους Κεμενατζήδες και τα άλλα παιδιά.

Γιατί η ομάδα που είχε στον πάγκο της κορυφαίους προπονητές, όπως οι Γκάετς, Κουμπλής, Στόεφ, Καζάζης, Τεκτονίδης, Μιχαήλοβιτς, δεν αξίζει να παίζει για ένα σετ με λάθος θέσεις και να γίνεται περίγελος του ελληνικού βόλεϊ.


ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


3 σχόλια

  • Comment Link ΦιλαθλοςΑΟΟ Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 14:56 posted by ΦιλαθλοςΑΟΟ

    Εξαιρετικα ουτοπικο σεναριο.....Δυστυχως, ζουμε σε μια κοινωνια που αρεσκετε να σχολιαζει, να κατακρινει...Χωρις να αναλαμβανει δραση. Χωρις να δρατηριοποιειται. Μακαρι να διαψευστω.......Ισως τελικα θα ηταν προτιμοτερο να περασει αυτος ο συλλογος στην ΙΣΤΟΡΙΑ. Μια ομορφη αναμνηση για εμας που περασαμε τα παιδικα μας χρονια, με το μπαμπα πλαι μας στο γηπεδο. Για εμας που ανατριχιαζαμε με καθε καρφωμα με καθε ωραιο μπλοκ, Εστω κι αν δεν προλαβαμε τους ΘΡΥΛΟΥΣ που εργαψαν ιστορια στο Ελληνικο βολλευ. ΕΚΤΟΣ αν μπορεσει να αναγεννηθει απο τις σταχτες του.

  • Comment Link Remember ντε Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 11:51 posted by Remember ντε

    Ξεχνάς κάτι σημαντικό κ.Λεμονίδη. Αν δεν ήταν ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ η όλη πορεία αμφιβάλω αν θα ήταν η ίδια

  • Comment Link Περαστικος Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 11:22 posted by Περαστικος

    Ωραια και αρκετα ρομαντικη η προσεγγιση του αρθρογραφου, ομως τι θα γινει με τα χρεη που ταλανιζουν την ομαδα εδω και μια δεκαετια; Χρειαζονται εκατονταδες χιλιαδες ευρω για να σωθει η παρτιδα με τον αοο. Ποιος τρελος εν μεσω κρισης θα πληρωνε για χρεη διοικησεων που μαζευονται εδω και πολλα χρονια;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ