1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2016 01:49

Ταμπουρατζής: «Μαύρη η τελευταία τετραετία στην ΕΟΠΕ» (video)

Ο Κώστας Ταμπουρατζής φιλοξενήθηκε στην κάμερα της Volley League TV και κατά την διάρκεια της συνέντευξης η συζήτηση πήγε για την κατάσταση στο Beach Volley στην Ελλάδα. Ο λίμπερο της Κηφισιάς και πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για μαύρη τετραετία στην ΕΟΠΕ. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε και ο ίδιος κατά την διάρκεια της παρουσίας του ως Ομοσπονδιακός προπονητής και τόνισε πως για να συνεργαστεί κάποιος με την ΕΟΠΕ πρέπει να είναι ή χορηγός ή ρομαντικός.

«Το άθλημα σε επίπεδο Εθνικών ομάδων είναι πολύ πίσω. Δυστυχώς είχαμε προσπαθήσει να κάνουμε μία ανάπτυξη του αθλήματος, είχαν μπει κάποιες βάσεις. Η προηγούμενη τετραετία στην ΕΟΠΕ ήταν μία μαύρη σελίδα για το Beach volley. Θα το πω έτσι όπως το αισθάνομαι» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πολύ σημαντικά στελέχη ήταν συνεργάτες, έφυγαν από την Ομοσπονδία. Ήσουν εκεί και δεν μπορούσες να μιλήσεις με κάποιον για ένα αντικείμενο στο οποίο ήθελες να δουλέψεις. Ένα αρχικό πλάνο που είχαμε για νέους και νέες ώστε να μπούνε στο άθλημα, κόλλησε σε πολιτικά προβλήματα. Οπότε αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Πρέπει να υπάρχουν 2 ομάδες στους άνδρες και 2 στις γυναίκες. Πρέπει να γίνει κάτι στην ανάπτυξη αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Νομίζω πως αυτή την στιγμή αν κάποιος θέλει να συνεργαστεί με την ΕΟΠΕ πρέπει να είναι είτε χορηγός είτε ρομαντικός. Δεν βλέπω κανέναν να θέλει να εργαστεί σε αυτό το πρότζεκτ γιατί νομίζω δεν έχει καμία ουσία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο 5:40.

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link καταμαυρη... Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 09:12 posted by καταμαυρη...

    Καλα τα λες για μαυρη σελιδα αλλα καποιοι απο αυτους ζητανε ξανα την ψηφο των σωματειων...για να συνεχισουνε το καταστροφικο τους εργο δυστυχως!Αν δεν ξυπνησουμε καληνυχτιασαμε!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ