1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2016 01:24

Σταματοπούλου: «Παραιτούμαι με μεγάλη λύπη»

Η ψυχή της ομάδας της Ορεστιάδας τον τελευταίο 1,5 χρόνο, μέλος του ΤΑΑ και τιμ μάνατζερ Στέλλα Σταματοπούλου ανακοίνωσε την παραίτηση της και από τα δύο πόστα σε μία προσπάθεια όπως λέει να δείξει την αντίδραση της για τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα αλλά και για να διευκολύνει τις όποιες διοικητικές εξελίξεις.
«Με μεγάλη λύπη αποφάσισα να παραιτηθώ και από τιμ μάνατζερ και από μέλος του ΤΑΑ. Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ δύσκολη. Για την ώρα και ενόψει του αγώνα που υπάρχει αύριο δεν θέλω να πω περισσότερα. Η σκέψη μου ηταν και θα είναι στην ομάδα και στα παιδιά που την υπηρετούν αυτές τις δύσκολες ώρες», δήλωσε στο volleynews.gr η Στέλλα Σταματοπούλου η οποία αφήνει εκτεθειμένο τον πρόεδρο Βασίλη Γκιζάνη που χθες μιλούσε για παραίτηση της Σταματοπούλου μόνο από τη θέση της τιμ μάνατζερ.

2 σχόλια

  • Comment Link Κριμα Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 13:10 posted by Κριμα

    Πάμε ένα ένα τα ερωτήματα γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.Ολα αυτά που γίνονται φέτος δεν γινόντουσαν πέρσι και προπερσι;Δηλαδή οι παρακάτω αθλητές/προπονητες πληρώθηκαν όλα τα χρήματα τους; Καρντοσο,Βουκασινοβιτς,Μιλιτς, Γκουσταφοσν,Αμπουιλα,Τομσον,Μαν,Λουνα,Γκιγιερμε,Ριζοπουλος,Χηρας,Δημητριαδης,Δεληλωστας,Κριστοφ,Ισακσον..και η λίστα είναι ατέλειωτη μιας και οι φετινοι θα προστεθούν σε αυτήν..
    Άρα πως ΠΑΣΑΠ,ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ έδωσαν την άδεια στο σωματείο να συμμετεχει(ειδικά με τους αθλητές, προπονητές που έμειναν πέρσι απλήρωτοι την στιγμή που υπάρχει ο αθλητικός νόμος ο οποίος λέει ξεκάθαρα πως κανένα σωματείο δεν θα πάρει αδειοδότηση αν δεν εξοφλήσει η διακανονισει τα ποσά που οφείλει);Μην μου πείτε κύριοι του ΠΑΣΑΠ που οτι δεν είστε συνένοχοι στην αχαρακτηριστη προεδρία του σωματειου και ότι δεν γνωρίζατε ..γιατί απ ότι φαίνεται η CEV γνώριζε πολύ καλά(και είχε κοινοποιήσει σε όλους τους αρμόδιους φορείς) τι χρωστάγε η Ορεστιαδα στους Σουηδους αλλά εσείς γινατε ένα με το σύστημα..
    Πάμε Σ αυτη την τρανη διοίκηση που έχει καταφέρει ν αφήνει αθλητές απληρωτους,διχως φαγητό ή με φαγητό από συσσίτια,στοιβαγμενους ανά 4 Σ ένα σπίτι..Εσείς λεγεστε ανθρωποι;Η λέξη τσίπα δεν μπορεί να εμφανιστεί στο λεξιλόγιο σας έστω και για μία στιγμή;Ο τελευταίος που τα έκανε αυτά υποβιβάστηκε πέρσι και η ομάδα του δεν υφίσταται πουθενά..Αλλα προφανώς δεν σας νοιάζει ότι όλοι σας φτυνουν και σεις πιστεύετε ότι βρέχει..Πηγαίνετε να κάνετε καμία βαφή σε καμία ρίζα μαλλιων ή να στείλετε κάνα εξώδικο(αυτά τα 2 κάνουν καλά οι 2 τελευταίοι της διοίκησης που απέμειναν) και αφήστε ν αναλάβει κανας άλλος..

    ‌ΥΓ κυρία Σταματοπουλου μου μήπως ησασταν και σεις διοίκηση 1,5 χρόνο τώρα;Δηλαδή φέτος είδατε την κοροϊδία;Πέρσι δεν κατάλαβατε το τι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι;Μου θυμίζετε τους πολιτικούς που έχουν ψηφίσει κάνα 2-3 μνημόνια αλλά όταν είναι να περάσει κάνα άρθρο της πλάκας αντιστέκονται στην ψήφιση του, θέλοντας να πάρουν την δημοσιότητα τους ..Αν το χατε κάνει από πέρσι που είδατε ότι οι αθλητές δεν εισέπραξαν πάνω από 2-3 μήνες τότε θα σας έβγαζαν όλοι το καπέλο..τώρα απλά θυμίζετε υψηλόβαθμο στέλεχος βυθιζομενου πλοιου που βουτάει να γλυτώσει από τον πάτο της θάλασσας.

    ΥΓ 2 Κρίμα για την τοσο βολεικα ιστορική πόλη,γι αυτον τον κόσμο αλλά και για το άθλημα γενικότερα που η ομάδα αυτή δεν θα είναι στην Α1..αλλά όλα ίσως να γίνονται για καλό..μέσα από τις στάχτες ίσως γεννηθεί κάτι υγιες

    ΥΓ 3 για να δούμε αν θα περαστεί το μηνυμα..στο κάτω κατω αληθείες λέμε..

  • Comment Link αοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 07:59 posted by αοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    αγαπητέ πρόεδρε της αγαπημένης μας ομάδας
    νομίζω ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθειτε , εάν όντως αγαπάτε την ομάδα
    Σας παρακαλώ, δεν βλέπω άλλη λύση!!!!
    δυστυχώς είναι ο μόνος δρόμος.
    Μετά θα δούμε εάν θα υπάρξει συνέχεια γιατί στα λόγια τα πάμε καλά.
    Μετά θα δούμε αυτοί που κρίνουν εάν θα αναλάβουν δράση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ