1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-11-2016 19:37

«Ναυμαχία» με αλλαγές για Φοίνικα και Κύζικο

Ο Φοίνικας Σύρου αντιμετωπίζει την Κύζικο Νέας Περάμου στο Δ Βικέλας για την 4η αγωνιστική  της VolleyLeague12/11, 19.30). Tο ματς αυτό έρχεται ένα μήνα μετά τη νίκη των «Πειρατών» στο Λιγκ Καπ με 3-0, αλλά από τότε έχουν αλλάξει κάποια πράγματα.  
Ο Φοίνικας θέλει να διατηρήσει το αήττητο εντός έδρας και να συνεχίσει το σερί του μετά τις νίκες με Κηφισιά και Ορεστιάδα στο «Δημήτρης Βικέλας». Το «πειρατικό» δείχνει σημάδια βελτίωσης σε όλους τους τομείς, ενώ από την Δευτέρα ενσωματώθηκε με την ομάδα και ο Σέρβος κεντρικός Πέταρ Τουράνιανιν αλλά θεωρείται απίθανη η συμμετοχή του επειδή έχει μπει σε ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Η Κύζικος Νέας Περάμου αναζητά την πρώτη της νίκη στην Volley League «Πάμε Στοίχημα». Πριν δύο ημέρες αποχώρησε ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Περέιρα Μάξον και η ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση διαγωνίου. Μέχρι τότε διαγώνιος θα γυρίσει ο Ουκρανός Αλεξάντερ Τομίλιν με ακραίους τον Πολωνό Κρίσιεκ Γκούλακ και παρτενέρ τον Μιχάλη Σαρικεΐσογλου. Η αποστολή της Κύζικου θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για τη Σύρο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ