1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2016 11:52

«Πρώτη» του Κόστα στην Ορεστιάδα

Στην Ορεστιάδα βρίσκεται από χθες ο Άθος Φερρέιρα Κόστα. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός που αγωνίζεται και ως διαγώνιος, είχε σήμερα τη νπρώτη του γνωριμία με το γήπεδο της Ορεστιάδας και τους νέους του συμπαίκτες, πραγματοποιώντας και την πρώτη του προπόνηση στο «Νίκος Σαμαράς».

9 σχόλια

  • Comment Link πανικος Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 11:04 posted by πανικος

    Έφυγε κ ο Παπάζογλου.....
    Η ομάδα έμεινε με ενα κεντρικό
    Η διοίκηση τι πρέπει να γίνει για να για να βγάλει ανακοίνωση.
    Απλα να αναφέρω οτι και η παραίτηση υπάρχει στο ελληνικό λεξιλόγιο.

  • Comment Link ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 12:57 posted by ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;

    φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

  • Comment Link mmn Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 20:27 posted by mmn

    Μια ανακοίνωση απο τη διοίκηση περιμένουμε. Να μας πει τι έγινε;καλό είναι να γίνει γιατί ακούγονται διάφορα.

  • Comment Link ΑΟΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 12:01 posted by ΑΟΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    Δε με ενδιαφερει να αναλάβω ουτε με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι. Εμενα με απασχολει τι κανει η ομαδα μου. Γιατι ακομα δεν εχουν ερθει οι ξενοι; γιατι ο βραζιλιανος σε λιγοτερο απο μια βδομαδα εφυγε? ποτε θα ειναι πληρης η ομαδα? οι υπολοιπες ομαδες ειναι πληρης και κανουν και φιλικα. Με μας τι θα γινει; Σε λιγοτερο απο μηνα ξεκιναει το πρωταθλημα. Θα ασχοληθει η διοικηση με την ομαδα, αφηνοντας στην ακρη την καλη ζωη;

  • Comment Link aooforever Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 05:20 posted by aooforever

    Είμαι φίλος του Α.Ο.Ο αλλά αυτή η καραμέλα με τις άλλες ομάδες έχει παρατραβήξει. Μήπως φταίνε οι άλλες ομάδες για την αποχώρηση του Βραζιλιάνου που έφυγε σε μία εβδομάδα. Για ποιό λόγο να μας πει η διοίκηση έφυγε αυτός ο παίκτης που από ότι φαίνεται άξιζε και θα μας βοηθούσε πολύ. Που είναι οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες για τους οποίους ακούμε αλλά δεν τους βλέπουμε όπως επίσης και ο γερμανός προπονητής; Ξυπνήστε ρεεεεεεε. Σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα και δεν έχουμε ομάδα. Όλες οι άλλες ομάδες έχουν ήδη κάνει φιλικά. Πως θα ανταγωνιστούμε τις θεωρητικά αδύναμες ομάδες για να μην υποβιβαστούμε. Εκτός αν αυτό επιδιώκουμε. Αφήστε επιτέλους τις γκρίνιες με τις άλλες ομάδες και κοιτάξτε πως θα σωθούμε. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού αν το έχετε πάρει χαμπάρι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ