1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-08-2016 21:05

Ο Μέρτεν προπονητής στην Ορεστιάδα!

Ο Γερμανός Μίκαελ Μέρτεν που τη σεζόν 2014-15 ήταν προπονητής στον Παμβοχαϊκό αναλαμβάνει προπονητής στον Α.Ο.Ορεστιάδας στη θέση του Βούλγαρου Πλάμεν Κριστόφ που επέστρεψε στην πατρίδα του λόγω οικογενειακών προβλημάτων

Πριν από λίγο την απόκτηση του Μέρτεν επιβεβαίωσε και ο Α.Ο.Ορεστιάδας: «Ο Α.Ο.Ορεστιάδας "John Deere" ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη συνεργασία του με τον Γερμανό προπονητή Μίκαελ Μέρτεν, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στη θέση του Πλάμεν Κριστόφ που για οικογενειακούς λόγους επέστρεψε στη χώρα του.
Η διοίκηση του Α.Ο.Ο ευχαριστεί θερμά την προσπάθεια του Πλάμεν Κριστόφ να παραμείνει ως προπονητής στην ομάδα, γεγονός που δεν κατέστη εφικτό», αναφέρει η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας.

 

Το βιογραφικό του Μέρτεν

O Michael Merten είναι Γερμανός προπονητής. Γεννήθηκε 12 Ιανουαρίου 1969 στο Μόναχο και έχει σπουδάσει προπονητής βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας.

Έχει κοουτσαρει την εθνική ομαδα ανδρών του Λίχτενσταϊν από το 1997 μέχρι το 2002. Στη συνέχεια πήγε στην Φέλντκιρχ με την οποία κέρδισε το κυπέλλο γυναικών της Αυστρίας.

Συνέχισε στη Γερμανία και στην Αιχβάλντε της Μπουντεσλίγκα γυναικών.

Το 2007 και για μία διετία πέρρασε από την Σπεργκάου (Α1 ανδρών) πριν ξαναγυρίσει στις γυναίκες και την Πότσνταμ.

Το 2011 ήταν στην ρουμανική Ρεμάτ Ζαλάου έχοντας παίκτη τον Νέμεθ.

Ακολούθησε η θητεία του στην Εθνική Εφήβων της Γερμανίας και στην Αυστριακή Αμστετεν.

Το 2013-14 κοουτσάρισε την Λουνεμπουργκ στην Α2 Γερμανίας, ενώ ήταν και Β΄προπονητής στην Εθνική Αυστρίας.

O Mέρτεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός στις 14 Νοεμβρίου 2014 μέχρι το τέλος της σεζόν 2014-15.

10 σχόλια

  • Comment Link ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ; Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 21:24 posted by ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;

    Φτάνει πια με την αλητεία και τη λασπολογία. Τι μπορεί να προσδοκά κάποιος από τον πεθαμένο και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη; Δεν έχετε αφήσει και κάτι όρθιο, τα ρημάξατε όλα. Και τώρα ασχολείστε με το ΑΘΛΟ. Πόσα μέλη του ΔΣ του ΑΟΟ παραιτήθηκαν την περασμένη χρονιά και για ποιο λόγο; Και δεν σας παίρνει να μιλάτε για την άνοδο της ομάδας του ΑΘΛΟΥ στην Α2. Αυτή έγινε ως πρώτη επιλαχούσα, μετά την παραίτηση της Πρέβεζας (Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2016-2017). Τα ξέρετε όμως καλά αυτά μην κάνετε τους χαζούς. Και κάτι τελευταίο: Ξεχάσατε πως έμεινε ο ΑΟΟ την Α1; Γελούσε μέχρι και το παρδαλό κατσίκι.

  • Comment Link οσα παιρνει ο ανεμος Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 21:18 posted by οσα παιρνει ο ανεμος

    Επειδη φαινεται οτι ξερεις πολλα αλλα στο σπιτι υου κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι το γιστι εφυγε ο ντινουδης ρωτα τον ιδιο πες μας ομως γιατι εφυγαν απο τον αοο τοσοι προπονητες και τοσοι πσραγοντες τσ τελευταια χρονια και ειναι παρα πολλοι και εφυγαν γιατι κατι δεν πηγαινε καλα τα γνωριζουν πολλοι στην ορεστιαδα μη κοιτας που σας σωζει η ιστορια. Οσο για τις δουλειες κοιτα την δικια σου και ασε των αλλων. Οτι συμβει στον αοο ειστε υπολογοι. Ο αθλος κυριε "χρηστο" χρεβ δεν εχει ουτε θα δημιουργησει γιατι λειτουργει με την λογικη της συνετης διαχειρισης. Περνας πολυ ωρα μσλλον στα κσφενεια για να μαθσινεις ολα συτα τα νεα αλλα δεν κοιτας να λυσεις τα πραγματικα προβληματα σας και να σταματησετε να λετε ψεματα στον κοσμο της ορεστισδας για ιδιον οφελος. Ρωτας για τον ντινουδη ενω οπως ειπα κσι στην αρχη λεγατε ψεματα για τον κριστοφ ηια τις μεταγραφες ενω ηδη αυτος ειχε συμφωνησει με αλλη ομαδα. Φτανουν πια ταψεματα τον αοο τον θελουμε ολοι στην α1 οπως πρεπει και στην πολη χωραει κσι ο αθλος στην α2 οσο και να μην σας βολευει για ιδιον οφελος. Το ποιοι πατανε επι πτωματων ειναι γνωστο το ποιοι διωχνουν επισης δεν μπορει σε αυτα κανεις να σας παρει τα πρωτεια μην ανησυχητε καθολου.

  • Comment Link Όσα παίρνει ο πρόεδρος Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 14:22 posted by Όσα παίρνει ο πρόεδρος

    Αποπνέει υγεία η ενασχόληση με υγιή σπορ όπως η ξιφομαχία και η ποινική δικονομία στον άθλο ;

    Δεν ξέρω αν χρωστάει η όχι ο άθλιος αλλά αν εχει καταφέρει να χρωστάει σε μισό χρόνο υπάρξης τότε αυτό θα ειναι όντως άθλος . Τον Ντινούδη για τον διώξατε δεν μας είπατε !!!

    Υ.γ αποδείξατε για άλλη μια φορά με τα σχόλια σας οτι καρτερατε σαν τις ύαινες το θάνατο του ΑΟΟ για πατήσετε επι πτωμάτων . Αλλά έτσι ξέρετε να λειτουργείτε έτσι ανεβήκατε κατηγορία και έτσι είστε και στην καθημερινότητα σας στις δουλειές σας ,σας ξέρει ο κόσμος της Ορεστιάδας και σας εχει αποβάλει

  • Comment Link οσα παιρνει ο ανεμος Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 11:59 posted by οσα παιρνει ο ανεμος

    Χρηστος για ππες μας τα μυστικα που συζητανε στα καφενεια τηςπολης την ωρα που πινουν τσιπουρο καιουζο και λυνοθν ολα τα προβληματα. Εδω μιλαμε για την πραγματικοτητα χρεων ψεματων και δολοπλοκιων που δυστυχως ο κοσμος της ορεστισδας δεν ηνωριζει. Καποια στιγμη ομως θα βγοθν στην φορα. Αν δεν θελετσ να ασχολουνται με την ομαδα σας σταματηστε τα ψεματα γιατι και λιγοι που σας πιστευουν θα τελειωσουν. Τοτρ δυστυχως θα ειναι ομως αργα για την ομαδα.

  • Comment Link Χρήστος Ορεστιάδα!! Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 08:15 posted by Χρήστος Ορεστιάδα!!

    ποκεμον ασχολήσου ρε φίλε με την ομάδα σου και άσε ήσυχο τον αοο!!!Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε κάποια πράγματα που ακούγονται στην πόλη και αφορούν την ομάδα σου!!!!Εντάξει????

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ