1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2016 21:56

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο εβρίτικο ντέρμπι

Οι αναμετρήσεις μεταξύ του Εθνικού και της Ορεστιάδας δεν χρειάζεται να έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον για να αποκτήσουν ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για το παραδοσιακό εβρίτικο ντέρμπι. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν σίγουρα για τον γηπεδούχο Εθνικό και πολύ πιθανόν και για την Ορεστιάδα (22η αγωνιστική, 1/4, 18.00, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης).
O Eθνικός Αλεξανδρούπολης θα παρουσιαστεί με πολλές απουσίες καθώς αποχώρησαν τις τελευταίες ημέρες τόσο ο Σέρβος ακραίος Νικολά Μιγιαήλοβιτς, όσο και ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Ιγκόρ Γκονζάλβες Γκιλέν. Επίσης απουσιάζει ο Παρασκευάς Τσέλιος ο οποίος είναι με την Εθνική εφήβων. Για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα είναι το φινάλε της εφετινής σεζόν έχοντας καταλάβει την 7η θέση και ο Σάκης Μουστακίδης θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες της 14αδας. Ο Ίλιτς αναμένεται να αγωνιστεί διαγώνιος και ο Δαλακούρας ακραίος.

Σε αντίθεση με τον Εθνικό, η Ορεστιάδα «καίγεται» για τη νίκη ελπίζοντας σε ήττα είτε του Άρη, είτε του Ηρακλή για να αποφύγει τα πλέι άουτ. Η αποστολή της Ορεστιάδας διανυκτερεύει στην Αλεξανδρούπολη και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Πλάμεν Κριστόφ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ