1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2016 13:45

Να μείνει δεύτερη η Κηφισιά, μην μπει σε... περιπέτειες η Ορεστιάδα

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται το αυριανό στο Ζηρίνειο, με την Κηφισιά να υποδέχεται την Ορεστιάδα για την 20η αγωνιστική της Volleyleague  (13/3, 18.30, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μυλωνάκης).
Πρόκειται για αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Κηφισιά θέλει τη νίκη στην προσπάθεια της να κρατηθεί στην 2η θέση που με τόσο κόπο έχει πλασαριστεί, ενώ η Ορεστιάδα θέλει να κρατηθεί εντός της 8αδας για να αποφύγει πιθανές περιπέτειες στα πλέι άουτ. Η Κηφισιά προέρχεται από δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες με τον Εθνικό και τον Φοίνικα που της επιτρέπει να βρίσκεται στην 2η θέση με μαθηματικές ελπίδες και για την πρώτη απέναντι στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη κανείς δεν έχει ξεχάσει την ήττα του Α΄γύρου με 3-1 σετ στην Ορεστιάδα που ήταν και μία από τις μόλις 4 ήττες της εφετινής σεζόν. Για αυτό και όλοι δίνουν μεγάλη βαρύτητα στον αγώνα.

Η Ορεστιάδα έχει 22 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ ένα βαθμό πίσω είναι ο Ηρακλής. Ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για να μπορέσει να διατηρηθεί στην πρώτη 8αδα και να μη βρεθεί σε περιπέτειες. Προέρχεται από την ήττα στην έδρα της από τον ΠΑΟΚ και έχει να δώσει αγώνες με την Κηφισιά, τον Φοίνικα και τον Εθνικό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ