1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-08-2015 22:24

Κιόση: «Παίζουμε για όλους τους Έλληνες»

Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Ελένη Κιόση που επέστρεψε στο βασικό σχήμα ήταν η τρίτη σκόρερ του αγώνα με την Γεωργία με 10 πόντους, σημείωσε:
 «Εμάς ο στόχος μας είναι να πάμε στο Ισραήλ και να φέρουμε όσα περισσότερα θετικά αποτελέσματα μπορούμε. Βρισκόμαστε στην πηγή και τώρα θέλουμε να πιούμε και νερό. Δεν μου αρέσει να προτρέχω, τώρα εμείς προσανατολιζόμαστε στα ματς με το Ισραήλ». Και πρόσθεσε: «Εμείς παίζουμε για όλους τους Έλληνες και όλοι στην Εθνική ομάδα –και τα κορίτσια που είναι τραυματίες όχι μόνο αυτές που παίζουν- δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, και είναι μεγάλη μας χαρά που αντιπροσωπεύουμε την Ελλάδα»!

Ενώ η αρχηγός της Γεωργίας, Άνα Τβαούρι, τόνισε: «Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για εμάς. Έχουμε τρεις αθλήτριες 17 ετών και αυτά τα ματς μας βοηθούν να εξελιχθούμε. Ευχόμαστε τα καλύτερα στην Ελλάδα, που έχει πολλές δυνατότητες για τα ημιτελικά της διοργάνωσης».

Η διεθνής ακραία, Εύα Χαντάβα, που μαζί με την Ευαγγελία Μερτέκη βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ της διοργάνωσης, ανέφερε: «Βασικά αποδείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και αυτό το πρόσωπο θέλουμε να δείχνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Είναι σημαντικά όλα τα ματς, όπως αυτά με το Ισραήλ που ακολουθούν και είναι ιδιαίτερα κρίσιμα. Άσχετα με την 4άδα, στόχος πάντα για την Εθνική ομάδα είναι η νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε να πετύχουμε την επόμενη εβδομάδα στο Ισραήλ. Η Ελλάδα θέλουμε πάντα να κερδίζει»!

Τέλος η πασαδόρος της «γαλανόλευκης», Όλγα Βεργίδου υπογράμμισε: «Ξέραμε ότι η Γεωργία είναι χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα, όμως ήμασταν σοβαρές και έτσι καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο χωρίς απώλειες. Στο Ισραήλ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Στόχος μας φυσικά είναι η είσοδος στην 4άδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ