1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2013 20:44

«Ο ΑΟ Ορεστιάδας θα κάνει τα πάντα για να τιμήσει τον Σαμαρά»

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, Βασίλης Γκιζάνης, δήλωσε τα εξής, αναφορικά με την απώλεια του Νίκου Σαμαρά: 

 "Το ΣΟΚ είναι τεράστιο και για τον σύλλογο αλλά και για εμένα προσωπικά καθώς ο Νίκος ήταν τα πάντα γι` αυτή την ομάδα ήταν ο άνθρωπος που πήρε τον όμιλο από το χέρι και τον έφτασε εκεί που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με όλες τις επιτυχίες που έχει στην μικρή αλλά πλούσια ιστορία του ο σύλλογος. Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας θα κάνει τα πάντα για να τιμήσει το τεράστιο παίκτη, άνθρωπο αλλά και προσωπικό μου φίλο Νίκο Σαμαρα". 

Τρισάγιο στη Λέσχη του ΑΟ Ορεστιάδας
O AO Ορεστιάδας θα τελέσει στη λέσχη του συλλόγου τρισάγιο στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά την Δευτέρα (07/01, 14.00) Έτσι θα έχουν την δυνατότητα να τον τιμήσουν και οι Ορεστιαδίτες που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν με την πτήση τσάρτερ που οργανώνεται από την Αλεξανδρούπολη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ