1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2013 17:28

«Γυρνάμε στην πόλη σαν τα φαντάσματα. Αισθανόμαστε μόνοι μας χωρίς τον Νίκο

Η προπόνηση της Ορεστιάδας είχε αρχίσει. Ήταν λίγο μετά τις 18.30 χθες το απόγευμα όταν κάποιος προσωπικός φίλος του αρχηγού της ομάδας Στέλιου Κεμανετζή διέκοψε την προπόνηση. Του ζήτησε να μείνει ψύχραιμος και μετά του είπε το δυσάρεστο νέο που δυστυχώς είχε δημοσιεύσει λίγο νωρίτερα το volleynews.gr. «Χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μου. Βγήκα έξω από το γήπεδο. Εκείνη την ώρα έρχονταν στο γήπεδο και οι παράγοντες της διοίκησης.
Ο γενικός αρχηγός Θανάσης Καμίδης ανακοίνωσε το δυσάρεστο νέο στην ομάδα. Όλοι ξέσπασαν σε κλάματα. Σταματήσαμε την προπόνηση και φύγαμε. Από χθες γυρνάμε στην πόλη σαν τα φαντάσματα. Αισθανόμαστε μόνοι μας χωρίς τον Νίκο», λέει κλαίγοντας ο Κεμανετζής και ήταν μεταξύ αυτών που πρότειναν να μετονομαστεί το γήπεδο της πόλης σε «Νίκος Σαμαράς».

«Ο Νίκος ήταν ένα παιδί μάλαμα, ένας πραγματικός αετός. Εμείς μέσα στο γήπεδο βλέπαμε τον Νίκο κι ακολουθούσαμε όλοι το παράδειγμα του. Ήταν διαφορετικός αθλητής. Χαρισματικός. Πετούσε ψηλά κι εμείς προσπαθούσαμε να τον φτάσουμε. Ακούραστος, δούλευε ασταμάτητα ακόμη και τώρα. Πριν λίγο καιρό μου είχε πει κάποιος συμπαίκτης του από άλλη ομάδα ‘πως γίνεται σ’ αυτή την ηλικία να δουλεύει τόσο πολύ’ και θυμάμαι του είχα απαντήσει ‘είναι στο dna μας εδώ πάνω κι ο Νίκος είναι το καλύτερο παράδειγμα. Ο Νίκος Σαμαράς ήταν ο Γκάλης του ελληνικού βόλεϊ, αλλά ποτέ το άθλημα δεν πήρε από αυτόν αυτά που θα μπορούσε. Ποτέ δεν τον διαχειρίστηκε σωστά. Όλη η Ορεστιάδα έχει ένα βουβό κλάμα. Χειρότερα και από Μεγάλη Παρασκευή».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΘΕΟΦΑΝΗΣ   ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 17:39 posted by ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ( ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ).
    ΑΕΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ Ψ Η Λ Α ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΛΛΕΥ.
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Α Ε Τ Ε.
    ενας απο τους ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΟΥ.
    φάνης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ