1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων
Η απώλεια βαθμού που είχε το Ρέθυμνο στην Πάτρα, όπου επικράτησε με 2-3 της γηπεδούχου Ολυμπιάδας, και το καθαρό τρίποντο που πήρε η Κερατέα στην Πετρούπολη με 1-3, έφερε τους φιλοξενούμενους στην κορυφή και σε ισοβαθμία με την Κρητική ομάδα στους 14 πόντους.
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Με δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση στην ανδρική και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, ξεκίνησε η νέα και μεγάλη σεζόν στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.
Ο Στέλιος Κουτουνίδης είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας της Ελπίδας Αμπελοκήπων, η οποία αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία. Η ανακοίνωση του συλλόγου για τον πολύπειρο προπονητή που διαδέχεται τον Στέφανο Νανά, αναφέρει:
Μια μεγάλη οικογενειακή τραγωδία αποκάλυψε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την τριπλή απώλεια, πατέρα, γιαγιάς και προγιαγιάς που είχε οικογένεια, νεαρής αθλήτριας βόλεϊ του συλλόγου απο το κύμα πανδημίας του covid-19 που σαρώνει την Θεσσαλονίκη.
Με τις επιλογές του Σπύρου Γκόλιτση ως προπονητής του Α.Σ.Ελπίς για τη σεζον 2019-20 ολοκληρώθηκε η διαδικασία και την Πέμπτη 6 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των 10 προπονητών για την κορυφαία ομάδα της χρονιάς Best Team Βίκος Cola Volley League 2019-20.
Κάθε γεγονός έχει πάντα διαφορετικές αναγνώσεις, γι αυτό να σας αναφέρουμε και την άλλη όψη του νομίσματος, όσον αφορά την κρίση μας ότι κακώς η Ελπίδα Αμπελόκηπων πήρε μέρος στο ...επαγγελματικό πρωτάθλημα βόλεϊ.
Το ΤΑΑ ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναφέρεται στα περιστατικά και γεγονότα της σεζόν 2019-2020, τα οποία οδήγησαν στην απόφαση της ομάδας να δηλώσει την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Volley League της περιόδου 2020-21. Δεν αναφέρει βέβαια τίποτα για την έλειψη αδειών του ΤΑΑ Ελπίδας, την ομόφωνη απόφαση των ΤΑΑ να μείνει η Ελπίδα στην κατηγορία για τη σεζόν 2020-21.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε διοίκησης ενός συλλόγου να επιλέξει να μην αγωνιστεί στην κατηγορία που συμμετέχει ή προβιβάστηκε επειδή είτε αποφασίζει να αλλάξει τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς της είτε γιατί αδυνατεί οικονομικά να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που δημιουργούνται.
Χωρίς την Ελπίδα Αμπελοκήπων θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Volley League την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και ο ιστορικός σύλλογος των Αμπελοκήπων οδεύει για το τοπικό πρωτάθλημα της Ε.ΠΕ.Σ.Θ.. Με επιστολή που αναμένεται να κοινοποιήσει ο ιστορικός σύλλογος των Αμπελοκήπων προς την Ε.Σ.Α.Π. και την Ε.Ο.ΠΕ. αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση της διοίκησης να αποχωρήσει από τη μεγάλη κατηγορία των ανδρών.
Το εφετινό πρωτάθλημα της Volley League θα περάσει στην ιστορία για το πιο απρόοπτο όλων των εποχών και ακόμα δεν έχουμε δει το φινάλε για τον πρωταθλητή. Είδαμε όμως το φινάλε για τις τελευταίες θέσεις. Και αν για την διεξαγωγή των πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 έγιναν σκληρά παζάρια, για τα πλέι άουτ δεν έγινε κουβέντα κι έτσι αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα.
Λόγω της σπουδαιότητας και προκειμένου να μην υπάρξουν παρερμηνίες αλλά και «παρεμβολές» στα όσα όσα θα συζητηθούν η διοίκηση του Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων εξέδωσε ανακοίνωση που προτείνει το άνοιγμα της συνεδρίασης στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ελπίδα Αμπελοκήπων, αλλά και τα άλλα σωματεία που ψήφισαν  πρωταθλητή τον Ολυμπιακό, δέχονται πιέσεις από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να αποσύρουν την ψήφο του. Απομονωμένοι οι δυο σύλλογοι, εκτέθηκαν στην τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ, αρνούνται να παίξουν, ενώ ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του, επιμένει να κατεβούν στο γήπεδο.
Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση των 10 εκπροσώπων των Τ.Α.Α. της Ε.Σ.Α.Π. δεν πάρθηκε απόφαση για το μέλλον του πρωταθλήματος της volley league. Καμία από τις ψηφοφορίες δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις 8 από τις 10 απαιτούμενες ψήφους για την αλλαγή της προκήρυξης και έτσι αποφασίστηκε να διακοπεί η συνεδρίαση και να συνεχιστεί 24 ώρες μετά την ανακοίνωση της νέας Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.) που θα αφορά στην πραγματοποίηση των αθλητικών γεγονότων μετά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει με τον κορονοϊό.
Σελίδα 1 από 25

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ