1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-10-2020 23:03

Παντελής Ταρνατόρος: «Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος αναφέρθηκε στις χορηγίες, στο VAR, στα προβλήματα αλλά και στα θετικά του νέου 53ου πρωταθλήματος της Volley league, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε το πιο ανταγωνιστικό της τελευταίας δεκαετίας:

 «H Volley League κατόρθωσε το ακατόρθωτο τη σεζόν 2019-20 και ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα μας εν μέσω πανδημίας. Ήταν μία τεράστια προσπάθεια και ένα ρίσκο που μας βγήκε. Και δε μας βγήκε μόνο σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά και οικονομικό. Πήραμε ένα παράσημο που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε και να προετοιμαστούμε και για τη νέα σεζόν. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ για τη τεράστια υποστήριξη, την προβολή μέσα από τη δημόσια τηλεόραση και τη χορηγία.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Βίκος την Blue Star Ferries, την ΑΝΕΚ Lines, την Eldico την Cartrige World και την Genius Sports. Σας ανακοινώνω επίσης τη συνεργασία με τον Ομιλο Βιοϊατρική που θα αναλάβει την ιατρική υποστήριξη όλων των ομάδων καθώς και τα τεστ για τον COVID-19. Είμαστε έτοιμοι να διεξάγουμε τους αγώνες με ασφάλεια και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πάντα σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού.

Ευχαριστούμε τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την πολύτιμη βοήθεια ενώ θα έχω συνεργασία με τον ΓΓΑ για ζητήματα των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Είμαι σίγουρος πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό από το περσινό και θα έχουμε εννιά δυνατές ομάδες.

Καταλήξαμε σε γενναίες συμφωνίες με τον ΠΑΣΑΠ και τους αθλητές για χρέη του παρελθόντως, ενώ είμαι σίγουρος πως και ο Ηρακλής θα είναι έτοιμος στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ΕΟΠΕ και προσωπικά τον Γιώργο Καραμπέτσο για την άψογη συνεργασία που έχουμε. Ενωμένο όλο το άθλημα προχωράει σε άλλη μία σεζόν εν μέσω της πανδημίας και είμαστε σίγουροι πως το βόλεϊ θα είναι πρωταθλητής».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ