1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2013 20:45

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της αποτυχημένης χρονιάς»

Πλήρως απογοητευμένος ήταν μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπαικό στον τελικό του κυπέλλoυ γυναικών, ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου.

«Θέλω να ζητήσω πραγματικά συγνώμη από τον κόσμο γιατί ως υπεύθυνος του τμήματος ξέρω ότι τους προσφέραμε πίκρα. Ξέραμε ότι σήμερα ήταν τα γενέθλια του συλλόγου που συμπληρώνει 89 χρόνια ζωής και θέλαμε να τους προσφέρουμε χαρά. Πέρα από τις όποιες ατυχίες είχαμε, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της αποτυχημένης χρονιάς, αλλά θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος της ΑΕΚ ότι δώσαμε και την ψυχή μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης ο οποίος ευχαρίστησε «τις κοπέλες για την συνεργασία και παρά τις δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις που περάσαμε, κρατήσαμε μακριά από την ομάδα τα όποια προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά κι αυτό δείχνει ότι η ομάδα είχε ηθική και αξιοπρέπεια».

Στο αγωνιστικό σκέλος του τελικού ο Θεσσαλός τεχνικός σημείωσε: «Ήξερα ότι για να κερδίσουμε έπρεπε να έχουμε τα ίδια επίπεδο με τον Ολυμπιακό σε σερβίς και υποδοχή. Με εξαίρεση το πρώτο σετ, δεν τα καταφέραμε κι έτσι τελειώσαμε έχοντας δεχθεί 15 άσους κι εκεί ήταν η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων».

Ο κ. Οικονόμου παραδέχθηκε ότι «οι τέσσερις νίκες του Ολυμπιακού σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δείχνουν ότι είναι δίκαια ο νταμπλούχος και του δίνουμε συγχαρητήρια. Από κει και πέρα θα μιλήσουμε με τη διοίκηση, ωστόσο το σημαντικό είναι η ομάδα να μείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού είτε με εμένα στον πάγκο είτε χωρίς εμένα».

Τέλος κλείνοντας της δηλώσεις του ο κ. Οικονόμου τόνισε: «Θέλω να ζητήσω και πάλι συγνώμη από τον κόσμο και εύχομαι να έρθουν καλύτερες ημέρες για το τμήμα, ενώ εύχομαι ταχεία ανάρρωση τόσο στην Τοτσίδου όσο και στην Παπαγεωργίου που χτύπησε πάλι στον ώμο της».
 
πηγή: volleyball.gr

5 σχόλια

  • Comment Link dra Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 18:22 posted by dra

    o οικονόμου όμως πήρε την Ντόγκανιτς δίνοντας τα μισά λεφτά από όσα έπαιρνε η Ντελ Ρίο που δεν πρόσφερε τίποτα.

  • Comment Link Sak Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 16:49 posted by Sak

    Πιστευω οτι θα επρεπε να δοκιμασει καποιο διαφορετικο σχημα και να μην κατσει να χασει 4 φορες με το ιδιο σχημα....οσο για τον Παπαδημητριου απο περυσι υπαρχουν τα προβληματα και ειναι απληρωτες οι παιχτριες και με το που εχασε το πρωταθλημα την εκανε με ελαφρια πηδηματακια και δεν περιμενε καν να περασει το κυπελο...αυτοι ειναι οι παραγοντες στην Ελλαδα με τα ψεματα να κανει ομαδα για πρωταθλητισμο και να ριχνει κανονι και ουτε γατα ουτα ζημια.πολυ λιγος!!!!!

  • Comment Link koskar Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 11:03 posted by koskar

    Οι αεκτζήδες που φέτος τον έβριζαν είναι οι ίδιοι που πέρσι έλεγαν ότι μόνο με τον νικολάκη συγκρίνεται;

  • Comment Link Γ.Γ. Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 05:49 posted by Γ.Γ.

    Το λάθος της ΑΕΚ ηταν πως εχασε πολυτιμο χρόνο στην επιλογή της ξένης(Χεγιος)η οποια ηρθε τραυματίας.Ετσι τα περιθωρια στένεψαν.Οποια και να ερχόταν τον Δεκέμβριο σίγουρα δεν θα ηταν καλή.Η Τοτσίδου ηταν παρα πολυ καλή και κράτησε την θέση.

  • Comment Link S.T. Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 19:40 posted by S.T.

    Εχω την αισθηση πως μεσα απο τους τραυματισμους στις ακραιες φανερωθηκαν και αλλες αδωναμιες στην ομαδα και σε αλλες θεσεις που πιστευαμε πως ειμαστε οκ ... Δε ξερω αν η ομαδα θα συνεχισει να πρωταγωνιστει και του χρονου ( πιστευω πως ο Παπαδημητριου θα μεινει ) , ωστοσο σ αυτη τη περιπτωση και με καθε σεβασμο προς τον προπονητη και τις υπαρχουσες παικτριες νομιζω πως θα πρεπει να ληφθουν γενναιες αποφασεις...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ