1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων
Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Ευαγγελία Λεωνιδάκη (Δ-Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Νικολέττα Καραφουλίδου (Κ-Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αθανασία Εζινέλη (Λ-ΔΑΣΩ), Νάντια Μωραϊτίδου (Α-Ηρακλής Κηφισιάς), Γιολάντα Τσαβδάρη (Π-Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Σάντυ Τσελίκη (Π-Τράχωνες Αλίμου), Ειρήνη Αθανασοπούλου (Δ-Ηρακλής Ιωαννίνων)

ΕΜΕΙΝΑΝ: Χρυσάνθη Μαγκλάρα (Α), Γεωργία Μαγκλάρα (Α), Χριστίνα Λάγκα (Κ), Βαϊα-Φωτεινή Βλώτσου (Δ), Λυδία Λουτσίδου (Κ), Παναγιώτα Παππά (Α), Μαρία Γιώτη (Λ), Μαίρη Μητσοπούλου(Π), Μαρία Τσιλιού(Λ), Ιωάννα Λιοκάτη (Π), Μάρθα Καρρά (Π), Στεφανία Στεφάνου(Α-Δ), Σωτηρία Στεφάνου (Δ),Θάλεια Μπόζιου (Κ)

ΕΦΥΓΑΝ: -

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Χρυσάνθη Μαγκλάρα (Α), Γεωργία Μαγκλάρα (Α), Χριστίνα Λάγκα (Κ), Βαϊα-Φωτεινή Βλώτσου (Δ), Λυδία Λουτσίδου (Κ), Παναγιώτα Παππά (Α), Μαρία Γιώτη (Λ), Μαίρη Μητσοπούλου(Π), Μαρία Τσιλιού(Λ), Ιωάννα Λιοκάτη (Π), Μάρθα Καρρά (Π), Στεφανία Στεφάνου(Α-Δ), Σωτηρία Στεφάνου (Δ),Θάλεια Μπόζιου (Κ)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Βαγγέλης Ζαρκαλής (στη θέση του Βασίλη Θεοδωράκη).
Μια μεταγραφή που θα δώσει ώθηση και στα αναπτυξιακά του τμήματα ολοκλήρωσε ο ΑΣ Γιάννενα.
Στον Α΄ ομίλο του πρωταθλήματος Α2 γυναικών ο Πανιώνιος έκανε τη μεγάλη ζημιά στον Ηρακλή Κηφισιάς ο οποίος χάνει έδαφος στην προσπάθεια του να επιστρέψει στην Α1 γυναικών. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε εκπληκτική εμφάνιση και νίκησε με 3-0 κάνοντας το καλύτρερο δώρο στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Καθοριστικό ήταν το 1ο σετ που κρίθηκε με 28-26. Στη συνέχεια ο Ηρακλής παραδόθηκε.
Εξ αναβολής αγώνες για την Α2 γυναικών σήμερα και συμαντικές νίκες σημείωσαν ο Φιλαθλητικός Λάρισας και ο Άρης.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου
Το ντέρμπι την Κηφισιάς ξεχωρίζει από τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής του Α ομίλου της Α2 γυναικών. Ο πρωτοπόρος Ηρακλής «υποδέχεται» τον ΖΑΟΝ που ψάχνει την ανάκαμψη.  Ενδιαφέρον αγώνας θα γίνει και τη Νέα Φιλαδέλφεια όπου ο Ιωνικός φιλοξενεί τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου.
Το μεγάλο ντέρμπι του πρώτου ομίλου ανάμερα στον Ηρακλή Κηφισιάς και τον Πανιώνιο ξεχωρίζει στην 5η αγωνιστική της Α2 γυναικών. Από εκεί και πέρα ο Ηλυσιακός έχεις δύσκολο έργο απέναντι στη Θέτιδα Βούλας και ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου απέναντι στην Παλλήνη.Στον δεύτερο όμιλο ξεχωρίζει το ντέρμπι του Πορφύρα με την ΕΑΛ, ενώ ο Φιλαθλητικός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πατρών. Στον τρίτο όμιλο ο Άρης έχει εύκολο έργο απέαντι στον Ερμή, όπως συμβαίνει για με την Ελπίδα κόντρα στον Πιερικό
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση των αγωνιστικών για την Α2 γυναικών. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο κτίριο της ΕΟΕ. Βεβαίως εκκρεμεί το θέμα με την wild Card για την Α1 γυναικών (στη θέση των Βριλησσίων) η οποία όπως φαίνεται προορίζεται στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, αλλά και το θέμα της προσφυγής του ΖΑΟΝ στο ΑΣΕΑΔ.
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την τοποθέτηση ομάδων στον Α και Β όμιλο της Α2 γυναικών
Οριστικοποιήθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Σύμφωνα με αυτό, η σεζόν θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου με την Α1 γυναικών και Α2 ανδρών, ενώ τα Φάιναλ 4 κυπελλου θα γίνουν 14-15 Μαρτίου (Ανδρες) και 28-29 Μαρτίου (Γυναίκες).
Ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά και για τον 3ο όμιλο της Α2 Γυναικών. Στα σημερινά παιχνίδια ο Ηρακλής Ιωαννίνων κέρδισε με 3-2 τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου κι ο Επίκουρος επικράτησε με 3-0 του ΓΣ Δράμας για να  εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Από την άλλη κακά είναι τα μαντάτα για τον ΓΣ Γρεβενών που παρά τη νίκη του με 3-0 απέναντι στη Νέα Γενιά υποβιβάστηκε στις τοπικές κατηγορίες μαζί με τον ΑΓΣΙ, τη Νίκη Αλεξανδρούπολης και τη Δράμα. Ο Άρης πήρε τη νίκη της... τιμής με 3-0 του Ανατόλια, η οποία ωστόσο έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο της στην Α1 Γυναικών.
Η δράση στην Α2 Γυναικών σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος της με μία αγωνιστική να απομένει πριν την ολοκλήρωση της. Το Ανατόλια έχει κερδίσει και μαθηματικά την άνοδο της στην Α1, όντας στο +6 από τον Άρη. Μάλιστα οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην έδρα των «κιτρινόμαυρων» και αναμένεται να έχει εορταστικό χαρακτήρα για τις φιλοξενούμενες.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές του τουρνουά ανόδου δευτεραθλητών της Α2 ανδρών και του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών.
Την είσοδο του στην Α1 εξασφάλισε ο ΑΟ Θήρας, αφού κέρδισε τον Ιωνικό στη Φιλαδέλφεια με 3-0, και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στα μεγάλα σαλόνια. Η ομάδα της Σαντορίνης ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηορία, και το γιόρτασε γεμίζοντας το γήπεδο του Ιωνικού με 600 φίλους της.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για την περίοδο 5-6 Απριλίου
Σελίδα 1 από 10

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ