Εκτυπώστε τη σελίδα
09-09-2013 12:21

«Κυανόλευκη» νίκη στα Γιάννενα (φωτο, video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Cannot find volleynews.v2/WOMEN/AGSI/2013-14/agsi-iraklis folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/AGSI/2013-14/agsi-iraklis/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Του Κώστα Κολιού
Το πρώτο τους φιλικό έδωσαν Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων και Ηρακλής Θεσσαλονίκης στα Γιάννενα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί με 3-0 σετ.


Η ομάδα του Κώστα Ιωαννίδη άφησε καλές εντυπώσεις, αν και ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά και τις δύο ομάδες της χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βαγγέλη Ζαρκαλή που αγωνίστηκε χωρίς την Νάντια Μωραϊτίδου έδειξε ότι με τις προσθήκες που έκανε το καλοκαίρι, ανεβαίνει επίπεδο,  άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, χρειάζεται όμως ακόμη δουλειά, έχουν όμως πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Διαιτητές: Ζησίδης-Αθανασόπουλος

ΤΑ ΣΕΤ: 21-25, 17-25, 16-25

ΑΓΣΙ (Βαγγέλης Ζαρκαλής): Λεωνιδάκη, Λάγκα, Μαγκλάρα, Τσιλιού, Καραφουλίδου, Τσελίκη, Εζινέλη (λ), Μπόζιου, Γιώτη (λ), Παππά, Βλότσου, Μωραϊτίδου, Τσαβδάρη, Μητσοπούλου, Αθανασοπούλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κώστας Ιωαννίδης): Βέλλιου, Κωνσταντινίδου Λ., Κυριακίδου, Στράντζαλη, Κωνσταντινίδου Ε., Αλτίνη, Αρτακιάνου (λ), Γκερέιρο, Πετίδου, Κομνίνο, Καλαϊτζίδου (λ), Γάζη, Δαμιανίδου.

**Θα ακολουθήσουν δηλώσεις των Κώστα Ιωαννίδη, Βαγγέλη Ζαρκάλη και Όλγας Στράντζαλη.

Διαβάστηκε 3505 φορές

Media

2 σχόλια

  • Comment Link enelaos Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 10:43 posted by enelaos

    Μπράβο στα Ιωάννινα που διοργάνωσαν αυτό το φιλικό αλλά και στον Ηρακλή που τους τίμησε με την παρουσία του.Ίσως του χρόνου οι ομάδες παίξουν και επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της α1.Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες.

  • Comment Link only blue hercules Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 10:19 posted by only blue hercules

    αυτή τη φορά το ντου στον αγωνιστικό χώρο είναι νόμιμο και με σκοπό. Ε ρε μεγαλεία.Πάντως μανία ρε παιδί μου να θέλεουν κάποιοι να είναι είτε έτσι είτε αλλιώς μέσα στο τάραφλεξ.