Εκτυπώστε τη σελίδα
01-08-2013 17:45

Πήρε Δημητριάδη ο ΑΓΣΙ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΑΓΣΙ εντάχθηκε από σήμερα ο 19χρονος (24/4/1994) Δημήτρης Δημητριάδης πασαδόρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος τη περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στο Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης.

Με αρκετές διακρίσεις σε μικρή ηλικία με την ομάδα του Γ.Σ. Ηρακλή και κορυφαία την 1η θέση στο πανελλήνιο παίδων(2009-2010), συμμετοχή στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη ΚΙΝΑ με το Ελληνικό Κολλέγιο και με συμμετοχή στην ομάδα Α1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά και στην ομάδα Α2 του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήρθε στον ΑΓΣΙ με όρεξη για δουλειά και διακρίσεις.

Ενισχύεται με τον τρόπο αυτό τόσο η ανδρική όσο και η εφηβική ομάδα μας η οποία τη περσινή αγωνιστική περίοδο έφτασε μια ανάσα από τη πρόκρισή της στη τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ο νεαρός αθλητής δήλωσε στο site του συλλόγου, www.agsi-volley.gr :

«Ευχαριστώ την διοίκηση του ΑΓΣ Ιωαννίνων για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου να με εντάξουν στο δυναμικό του Συλλόγου και εύχομαι μαζί να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας στην Α2 Ανδρών και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων».

Διαβάστηκε 1161 φορές