1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-09-2013 23:01

«Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με την σειρά του»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο νέος προπονητής την γυναικείας ομάδας του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων Βαγγέλης Ζαρκαλής μιλάει για το πρωτάθλημα της Α2, για την φιλοσοφία,  την ταυτότητα. και τους στόχους που θα διεκδικήσει η νέα του  ομάδα.

«Γενικά είμαι ευχαριστημένος με την καταβολή προσπάθειας των αθλητριών μου κατά την διάρκεια της προπόνησης, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη εξειδικευμένη προπόνηση τόσο στην ατομική τεχνική όσο και στην ομαδική τακτική. Στα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε μέχρι στιγμής παρουσιάσαμε διαφορετικά πρόσωπα με σημαντικά συμπεράσματα

Στο διάστημα της προετοιμασίας μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, όπως το χρονικό διάστημα του χρόνου της προπονητικής μονάδος στο γήπεδο, που το αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιπες ομάδες θεωρείται ικανοποιητικό. Επίσης οι κάποιοι τραυματισμοί δεν μας έδωσε την δυνατότητα να είμαστε πλήρεις στα φιλικά παιχνίδια..

Ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι δύσκολος και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση στην προπόνηση. Όσο για τους στόχους του τμήματος των γυναικών είναι να δημιουργήσουμε αρχικά μια συμπαγής ομάδα με συγκεκριμένη ταυτότητα ανάπτυξης παιχνιδιού με την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Είναι νωρίς να μιλήσουμε για κλασικούς στόχους βαθμολογικής θέσης και το μόνο που οριοθετήσαμε, είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με την σειρά του.

Εύχομαι ένα καλό πρωτάθλημα από όλες τις ομάδες και κυρίως με υγεία για όλες τις αθλήτριες. Ένας βασικός στόχος είναι και η σωστή ανάπτυξη των ακαδημιών και με σταθερά βήματα να λειτουργήσουν με όσο το δυνατόν σωστά πρότυπα».
Διαβάστηκε 827 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ