1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2018 18:19

Η ΕΣΑΠ τρέχει να καλύψει την Παναχαϊκή

Αναστάτωση προκάλεσε η δήλωση του αρχηγού της Παναχαϊκής, Νίκου Ρουμελιώτη, που τόνισε πως η ομάδα της Πάτρας δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη.
Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής λόγω και της παρουσίας του Κώστα Παπασταθόπουλου στο ΔΣ της ΕΣΑΠ ως Γενικός Γραμματέας, γνωρίζουν καλά τις επιπτώσεις σε περίπτωση που δεν μεταβούν στον Έβρο για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής. Η αλήθεια είναι, ότι οι άνθρωποι που ηγούνται του τμήματος του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση, παλεύουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες και με πολλές υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του volleynews.gr, η Παναχαϊκή θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Αλεξανδρούπολη για να δώσει για τυπικούς λόγους το παρόν στον αγώνα.

Η ΕΣΑΠ από την πλευρά της, ετοιμάζει αλλαγές στο πρόγραμμα, με αλλαγή του τηλεοπτικού αγώνα της Κυριακής (18/2, 16.30: Εθνικός Αλεξ. - Παναχαϊκή), για να αποφευχθούν μαύρες τρύπες στην μετάδοση και την ενεργοποίηση των ρητρών της ΕΡΤ, σε περίπτωση που δεν κατέβει ομάδα να αγωνιστεί σε τηλεοπτικό αγώνα.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η Παναχαϊκή αν δεν αγωνιστεί θα μηδενιστεί από το παιχνίδι και θα δεχτεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το πρωτάθλημα και χρηματικό πρόστιμο που μπορεί να φτάσει πολλές χιλιάδες ευρώ, από την ρήτρα του συμβολαίου του ΟΠΑΠ.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Volley League «Πάμε Στοίχημα» ξεκίνησε με μία εβδομάδα καθυστέρηση, για να μπορέσει η Παναχαϊκή να εξασφαλίσει χρήματα και άδεια συμμετοχής (αλλά και άλλες ομάδες).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ