1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-09-2017 16:50

Παράγοντες της Ολυμπιάδας στο αυτόφωρο

Αναβρασμός επικρατεί στην Πάτρα καθώς χθες το βράδυ συνελήφθησαν δύο παράγοντες της Ολυμπιάδας μετά από καταγγελία αθλητή για εκβίαση.



Οπως ισχυρίζεται ο νεαρός παίκτης, οι παράγοντες του αθλητικού σωματείου του ζήτησαν  1.800 ευρώ για να παραδώσουν το δελτίο, το οποίο ζήτησε για να αποχωρήσει από την ομάδα. 

Ο αθλητής πήγε σε ραντεβού και τους παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Σε έρευνα που έκανε η Αστυνομία στους παράγοντες βρέθηκε πάνω στον έναν ο φάκελος με το ποσό.  Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες και υπέβαλλαν σε βάρος του αθλητή μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση».


Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Πάτρα για εκβίαση

Οι δράστες απαιτούσαν εκβιαστικά από αθλητή (1.800) ευρώ για να του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο

Συνελήφθησαν, χθες (15-9-2017) το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, μέλη διοικητικού συμβουλίου αθλητικού σωματείου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση κατά συναυτουργία.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένας ημεδαπός, ο οποίος ως Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, βαρύνεται με την ίδια κατηγορία.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας αθλητή, σύμφωνα με την οποία, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του αθλητικού σωματείου, στο οποίο αγωνίζονταν, του απαιτούσαν εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των (1.800) για του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα, χθες αργά το βραδύ, στην Πάτρα, ο αθλητής παρέδωσε στους δυο δράστες το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ, σε προσημειωμένα  χαρτονομίσματα.

Αμέσως μετά τη συναλλαγή οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, ενώ σε σωματική έρευνα που τους ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του ενός
και κατέσχεσαν, όλο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, σε βάρος του αθλητή σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, έπειτα από μήνυση που υπέβαλλαν οι δύο δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ