1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2014 16:09

«Τα παντελόνια κάποιοι στην ΕΣΠΕΠ τα φοράνε γιατί κρυώνουν»

Ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Πατρών Μάρκος Θεοδωράκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση του για την στάση του προέδρου της ΕΣΠΕΠ Κώστα Βλάσση και κυρίως για του προέδρου της Επιτροπής πρωταθλημάτων Γιάννη Χλιού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Θεοδωράκης μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων ειδοποιήθηκε να δώσει αγώνα με τον Μεσσηνιακό στην Καλαμάτα στις 4/1 αλλά οι παίκτριες της Ολυμπιάδας είχαν άδεια και η ομάδα δε μπορούσε να αγωνιστεί. Παρά τις προσπάθειες που έκανε να επικοινωνήσει με τους Βλάσση, Χλιό ο Θεοδωράκης δεν πήρε ποτέ απάντηση και ενάμιση μήνα μετά αποφασίστηκε ο μηδενισμός της Ολυμπιάδας προκαλώντας και την «έκρηξη» του προέδρου της πατρινής ομάδας που μεταξύ άλλων κάνει αναφορά για «πρωτοπαλίκαρα και επικύνδυνους παράγοντες την ώρα που η ΕΣΠΕΠ παρακμάζει και τα σωματεία υποφέρουν».

Η επιστολή του Μάρκου Θεοδωράκη με τίτλο: «Τα παντελόνια κάποιοι στην ΕΣΠΕΠ τα φοράνε γιατί κρυώνουν».

«Ο πρόεδρος της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ είναι εξοργισμένος με τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΠ μετά τον μηδενισμό που αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ στην συνεδρίαση του την Πέμπτη 6/2/2014.

Και ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή. Στις 15/12/13 το πρωτοπαλίκαρο του και «πρόεδρος» της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΠ αυθαίρετα ανέβαλλε την προγραμματισμένη (από την κλήρωση της 11/9/2013) αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. - Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ για το πρωτάθλημα Β' ΕΘΝΙΚΗ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ θέλοντας και αυτός να βοηθήσει τον πρόεδρο του στα «παιχνιδάκια του» με τους διαιτητές.

Με την ίδια αυθαιρεσία το πρωτοπαλίκαρο στις 27/12/2013 (μέσα σε περίοδο διακοπών) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ με έγγραφο της «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ», η αναμέτρηση αυτή να γίνει την Κυριακή 5/1/2014 χωρίς την συγκατάθεση των σωματείων (και ειδικά αυτού που κάνει την μετακίνηση).

Βλέποντας αυτό το ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΠ κ.κ. Κώστα Βλάση Κ. ο οποίος ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ χωρίς καμία επίπτωση για την ομάδα μας (λόγω ότι ο ορισμός του παιχνιδιού έγινε μέσα στην περίοδο των εορτών και οι αθλήτριες της ομάδος δεν θα μπορούσαν να δώσουν το παρών για διαφορετικούς λόγους).

Από τις 4/1/2013 μέχρι και την παραμονή της απόφασης 5/2/2014 ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ να απαντήσει τόσο στις αλλεπάλληλες καθημερινές κλήσεις μου όσο και στο έγγραφο που του στείλαμε να μας ενημερώσει για την τύχη του αγώνα.

Την Παρασκευή 7/2/2014 έμαθα από μέλος της ΕΣΠΕΠ ότι το Δ.Σ. αποφάσισε το μηδενισμό της ομάδος μας στο συγκεκριμένο αγώνα.

Ποιος είναι ο λόγος της καθυστέρησης της απόφασης του μηδενισμού (αν όλα ήσαν ηθικά και έντιμα);;;;

Σε άλλες περιπτώσεις οι μηδενισμοί αυτοί είναι άμεσοι.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΨΑΧΝΕ ΤΗΝ ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ.

Για το πρωτοπαλίκαρο και «πρόεδρο» της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΠ δεν θα ασχοληθώ γατί είναι της πάσης γνωστό το ποιον του.

Είναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ τόσο για τους αθλητές όσο και για τα Σωματεία. Το μπάχαλο που γίνεται με τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ σε όλες τις κατηγορίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Η ΕΣΠΕΠ παρακμάζει και τα σωματεία υποφέρουν.

Τόσο το δικό μας Σωματείο όσο και τα υπόλοιπα Σωματεία της Πελοποννήσου είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ εν σχέση με αυτόν που είναι ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ και ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

Μάρκος Θεοδωράκάκης

Πρόεδρος ΑΕΠ Ολυμπιάς»

9 σχόλια

  • Comment Link Απλός φίλος του βολεϊ Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 02:35 posted by Απλός φίλος του βολεϊ

    Κύριε Πρόεδρε της ΕΣΠΕΠ είστε υποχρεωμένος να δώσετε μία εξήγηση προς τα σωματεία, τι έγινε η επιταγή των 25.000 ευρώ που πείρα τε πέρυσιτo 2013 απο τον ψαρουδάκη για τα καθυστερούμενα παλαιών αιτών (ύστερα απο περικοπή 70%) τα δώσατε στα σωματεία ναι ή οχι; Από πληροφορίες τα πήραν μόνο τρεις ομάδες Γ.Σ.ΑΡΓΟΥΣ - ΑΚΡΊΤΑΣ ΚΑΛΑΑΤΑΣ και ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ λέω μήπως ήταν θέμα εκλογών;

  • Comment Link ΑΝΤΖΕΛΟΣ Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 08:37 posted by ΑΝΤΖΕΛΟΣ

    Ωραία είναι αυτά:-) Σε κάθε περιφέρεια υπάρχει και ένας πικραμένος που τον κυνηγάνε. Αυτά έχουνε γούστο. Αλλιώς δεν θα είχαμε τίποτε να ασχολούμαστε και εμείς που μπαίνουμε και διαβάζουμε.

  • Comment Link Ο ΚΟΡΙΟΣ Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 07:12 posted by Ο ΚΟΡΙΟΣ

    ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!!!! ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΥΤΟ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ?? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ. ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ......

  • Comment Link ΜΑΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 05:23 posted by ΜΑΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    Το Καρναβαλίκό Κομιτάτο της ΕΣΠΕΠ, ας ασχοληθεί με το Καρναβάλι τον μικρών στην Πάτρα και όχι με το Βόλεϊ.
    Ταιριάζει καλύτερα στους Μασκαράδες.......
    που το μόνο που τους ενδιαφέρει να διασύρουν το άθλημα του Βόλεϊ.

  • Comment Link Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 22:31 posted by Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    Κυρ Γιάννη από το καράβι που βουλιάζει θα είσαι ο πρώτος που θα πνιγεί γιατί πολύ απλά οι "φιλοι" σου θα σε πετάξουν πρώτο στη θάλασσα μήπως και σωΘούν οι ίδιοι.. Αλλά μην φοβάσαι δεν θα πας μόνος σου γιατί το καράβι το πάτε από ύφαλο σε ύφαλο και θα βουλιάξει!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ