1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2019 16:13

Παλικάρι ο Χατζηδημητρίου: Ζητάω δημόσια συγγνώμη από τον συνάδελφο

Δεν είναι εύκολο να κριτικάρεις παράγοντες και προέδρους «μεγάλων» συλλόγων ειδικά μάλιστα όταν αυτοί οι παράγοντες βρίσκονται σε σύγχυση. Εμείς εδώ στο volleynews.gr το ζούμε στο πετσί μας 30 χρόνια. Δεν τους αρέσει να ακούν και να διαβάζουν τα αυτονόητα. Εμείς και τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε και τους συγχωρούμε εκτός αν πίσω από το ξέσπασμα τους βρίσκεται οργανωμένη προσπάθεια με αβάσιμες κατηγορίες και ανύπαρκτα γεγονότα.

Ο συνάδελφος Κώστας Χατζηδημητρίου φιλοξένησε στην εκπομπή του στον Sport Fm τον πρόεδρο της ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου ο οποίος πάνω στο παραλήρημα του και στην γενική σύγχυση του επιτέθηκε κατά πάντων και στο γραφείο Τύπου της ΕΣΑΠ.

Ο Χατζηδημητρίου έκανε για άλλη μία φορά την δουλειά του, φώτισε τις όποιες απόψεις του κυρίου Αλεξίου αλλά την ώρα της συνομιλίας δεν διαχώρισε την θέση του από το παραλήρημα του προέδρου της ΑΕΚ που δεν είχε το σθένος και το θάρρος της γνώμης του να μιλήσει επώνυμα.

Μιλάμε για τον άνθρωπο που σύμφωνα με τα λεγόμενα του «θα κάνει πρόταση μομφής στην ΕΣΑΠ αλλά δεν έχει πρόβλημα με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ». Εμείς τι να συζητάμε;

Προς τιμήν του ο Χατζηδημητρίου παραδέχτηκε την ολιγωρία του και έκανε πριν από λίγο ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ζητώντας συγγνώμη από τον Κώστα Ασημακόπουλο.

Είναι μία ξεκάθαρη και παλικαρίσια στάση απέναντι στα φαινόμενα Αλεξίου που από το volleynews.gr και θα φωτίσουμε και θα αναλύσουμε πολύ σύντομα με στοιχεία και όχι με αοριστίες.

Δεν είναι εύκολο να ζητάς δημόσια συγγνώμη και να διαχωρίζεις την στάση σου από αόριστες και επικίνδυνες καταγγελίες παραγόντων που στο βωμό των συμφερόντων τους δεν διστάζουν να κάνουν το «άσπρο - μαύρο».

Συγχαίρουμε τον Κώστα Χατζηδημητρίου.

Οσο για τον κύριο Αλεξίου ως νομικός που είναι μπορεί να καταθέσει και μηνύσεις να γελάσει ο κάθε πικραμένος. Νομικός είναι και ξέρει από αυτά.

Και για όσους έχουν χάσει επεισόδια, ο κύριος Αλεξίου ενοχλήθηκε από το άρθρο του volleynews.gr που περιγράφει την κατάσταση της ΑΕΚ και αυτό ήταν που τον ενόχλησε: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Να γνωρίζει πάντως πως εδώ στο volleynews.gr έχουμε υιοθετήσει και μία φράση που την λέει ο σοφός λαός: «Γλιτώσαμε από τα τσακάλια, θα μας φάνε τα σκυλιά;»

 

 

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Κωσταντίνου Χατζηδημητρίου:

 

Στη σημερινή εκπομπή στον ΣΠΟΡ FM υπεπεσα σε ένα σοβαρό ατόπημα ως συνάδελφος, ως αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του ΠΣΑΤ, αλλά και μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Στην αναφορά του προέδρου της ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου στο γραφείο Τύπου της ΕΣΑΠ έπρεπε να προστατέψω τον συνάδελφο Κώστα Ασημακόπουλο, το οποίο δεν έκανα και on air, ως όφειλα, αλλά μόνο εκτός αέρα.

Ζητάω δημόσια συγγνώμη από τον συνάδελφο.

Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να ευθύνεται κανένα γραφείο Τύπου για τις διαφορες ΑΕΚ- ΕΣΑΠ. Και επίσης η στοχοποίηση των δημοσιογράφων είτε άθελα, είτε εθελημενα μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να επιφέρει, τις οποίες δυστυχώς στον πολύπαθο χώρο μας έχουμε βιώσει με άσχημο τρόπο.

 

Δείτε την ανάρτηση...

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ