1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2019 13:46

Το ψηφοδέλτιο του βόλεϊ: Αυτοί είναι οι άνθρωποι του βόλεϊ που θέλουν την ψήφο μας

Nέα ενημέρωση Πέμπτη 23 Μαΐου 2019: Στις 26 Μαΐου θα γίνουν οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές καθώς και οι εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο. Πολλοί είναι οι «δικοί μας» άνθρωποι που προέρχονται από το βόλεϊ και θέλουν την στήριξη της κοινότητας του βόλεϊ.

 

Το volleynews.gr όπως σε κάθε εκλογές έτσι και τώρα θα παρουσιάσει όλους τους υποψηφίους σε όλη την Ελληνική Επικράτεια καθώς και τις διευθύνσεις τους στο facebook για άμεση επικοινωνία.



Δήμητρα Χαριτίδου: Καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέλος Δ.Σ.ΕΟΠΕ. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης στο συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιώργου Ορφανού.

Γιώργος Λεονταρίτης: Επί σειρά ετών μέλος του ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικα Σύρου και νυν Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με μεγάλη προσφορά στο βόλεϊ και στον αθλητισμό γενικότερα: Υποψήφιος του συνδυασμού «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκου.

Νίκος Χιωτάκης: Γεωπόνος, πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς και εργάτης του Α.Ο.Π.Κηφισιάς, όλων των συλλόγων της πόλης και λάτρης του αθλητισμού. Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς, διεκδικεί την επανεκλογή του μετά το 2014 επικεφαλής του συνδυασμού «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας».

Νίκος Μαντούβαλος: Επικεφαλής του τμήματος της ανδρικής ομάδας του πρωταθλητή Ολυμπιακού. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πειραιά στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του υποψηφίου δημάρχου Περαιά Γιάννη Μώραλη.

Nίκος Δελαγραμμάτικας: Δημοσιογράφος, πρόεδρος του Α.Ο.Φ.Πορφύρα. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πειραιά στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του υποψηφίου δημάρχου Περαιά Γιάννη Μώραλη.

Κώστας Χαριτωνίδης: Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών (ΣΕΠΠΕ). Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» του Σπύρου Βούγια.

Bασίλης Μητρούδης: Πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας, προπονητής βόλεϊ. Υποψήφιος σύμβουλος Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Δ.Επανομής με τον συνδυασμό «Μαζί για την Επανομή» του Γιώργου Τσαμασλή.

Θοδωρής Αλεπίδης: Υπεύθυνος επικοινωνίας του Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ. Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό «Η Καλαμαριά που μας αξίζει» του νυν δημάρχου Αβραάμ Περσίδη.

Γιώργος Γκολέμας: Φίλος του βόλεϊ, ερασιτέχνης φωτογράφος και συνεργάτης του volleynews.gr: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης στο συνδυασμό «Συνέργεια - Πρώτα η Πόλη μας» του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης του Χάρη Αηδονόπουλου.

Θανάσης Πανούσος: Πρώην διεθνής αθλητής, προπονητής βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ και συνεργάτης ΕΟΠΕ: Υποψήφιος Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών στον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού.

Περικλής Μπακοδήμος: Εκπαιδευτικός, προπονητής και τεχνικός διευθυντής στην ΕΟΠΕ: Υποψήφιος Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών στον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού.

Ελένη Μεμετζή: Πρώην διεθνής βολεϊμπολίστρια και πρωταθλήτρια Ελλάδας. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Βριλησσίων με τον συνδυασμό «Νέα Πνοή» του Γιάννη Πισιμίση.

Θεόδωρος Βουλκίδης: Βολεϊμπολίστας - κεντρικός του Φοίνικα Σύρου τη σεζόν 2018-19: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πύδνας Κολινδρού με τον συνδυασμό «Η Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας» του Παναγιώτης Καζά.

Ανδρέας Ανδρεάδης: Διεθνής βολεϊμπολίστας - κεντρικός του Ολυμπιακού και πρωταθλητής της σεζόν 2018-19. Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Η Γλυφάδα μπροστά» του Τάσου Γκουριώτη.

Βάσω Παπαδοπούλου: Πρώην βολεϊμπολίστρια και αρχηγός του Ηρακλή Κηφισιας. Επίσης είναι μέλος του ΔΣ του Ηρακλή Κηφισιάς. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον τομέα της Νέας Ερυθραίας με τον συνδυασμό  «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» του  Νίκου Χιωτάκη.

Γιώργος Κογκαλίδης: Πρόεδρος ΕΣΠΕΔΑ και Γ.Γ. του Δ.Α.Σ.Δραπετσώνας. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας με τον συνδυασμό «Η δική μας πόλη» του Γιώργου Τσιρίδη.

Μπάμπης Ξοφάκης: Ταμίας της ΕΣΠΕΔΑ και πρόεδρος του Α.Σ.Ηλιούπολης. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης με τον συνδυασμό «ΗλιούπΟλοι Μαζί» του Γιώργου Χατζηδάκη.

Θεόδωρος Πασχαλίδης: Διαιτητής Πετοσφαίρισης. Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Λαμίας με τον συνδυασμό «Πρόταση Ευθύνης, Συνεχίζουμε Μαζί» του Νίκου Σταυρογιάννη.

Γιώργος Τσολακίδης: Πρόεδρος του  Αθλου Ορεστιάδας. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Τόπος να Ζω» της υποψήφιας δημάρχου Ορεστιάδας Μαρίας Γκουγκουσκίδου

Ελένη Σαρρουσαβίδου: Παράγοντας βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών. Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε.Γρεβενών με τον συνδυασμό «Ελπίδα για τη Δυτική Μακεδονία» της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου.

Αγγουράς Κωνσταντίνος: Προπονητής βόλεϊ. Υπόψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης στο συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιώργου Ορφανού.

Ανδρέας Πάνσιος: Πρώην αθλητής βόλεϊ. Υποψήφιος σύμβουλος για την Κοινότητα του 1ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκη ςστο συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιώργου Ορφανού.

Γιώργος Κατζικάς: Προπονητής βόλεϊ. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης με την «Αδέσμευτη Δημοτική Κίνησης Πολιτών Δημοτική Συνεργασία» του νυν δημάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου.

Δημήτρης Παυλής: Παλιός αθλητής βόλεϊ και άνθρωπος του αθλητισμού. Υποψήφιος για την επανεκλογή του ως δήμαρχος Τρίπολης με τον συνδυασμό «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά».

Αντώνης Ζερβός: Παλιός αθλητής βόλεϊ και άνθρωπος του αθλητισμού. Υποψήφιος για την επανεκλογή του ως δήμαρχος Αγίου Νικολάου Κρήτης με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη»

Σοφία Βασιλάκη: Εφορος της γυναικείας ομάδας του δευτεραθλητή της Volley League γυναικών ΑΟΝ Πανναξιακού. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Νάξου με το ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Δημιουργίας» του υποψηφίου δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βασίλη Βρούτση.

Bασίλης Τερζής: Πρώην αθλητής του βόλεϊ, καθηγητής Φυσικής Αγωγής στις Σέρρες και αντιδήμαρχος του Δήμου Σερρών. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σερρών με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη Τώρα» του υποψήφιου Δημάρχου Σερρών Στέφανου Φωτιάδη.

Χριστίνα Λιγουδιστιανού: Πρώην βολεϊμπολίστρια με πολυετή προσφορά στο άθλημα. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αγίου Δημητρίου με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε την Πόλη» που έχει υποψήφια δήμαρχο την Μαρία Ανδρούτσου.

Λιοσάτος Δ. Θωμάς: Έφορος βόλεϊ του Αστέρα Γρεβενών, υιός του Δημήτρη Λιοσάτου πρώην μέλους της ΕΟΠΕ και προέδρου του Γ.Σ.Γ.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Γρεβενών με το συνδυασμό «Δήμος για όλους» του Γιάννη Παπαδόπουλου . 

Σόλων Σαββίδης: Τιμ μάνατζερ του τμήματος βόλεϊ γυναικών και έφορος ανάπτυξης τμημάτων βόλεϊ στον Α.Σ.Νίκη Αμαρουσίου. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Ενωμένο Μαρούσι» του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Καραμέρου.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Πρώην αθλητής βόλεϊ, υπάλληλος της ΕΟΠΕ και πρώην πρόεδρος του Π.Σ.Υ.Α.Σ. Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Γαλατσίου με τον συνδυασμό «Γαλάτσι του Αύριο» της υποψήφιας δημάρχου Ελενας Ζέρβα.

Αντώνιος Κάτσος: Πρώην βολεϊμπολίστας προπονητής βόλεϊ στον Μεσσηνιακό. Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενεργοί Πολίτες» του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμάτας Μανώλη Μάκαρη.

Μαρία Γαβαλά: Προπονήτρια του βόλεϊ και εκπαιδευτικός. Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου με το συνδυασμό «Νέα Πνοή» του υποψήφιου Δήμαρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Χαρίτων Πορτοκαλίδης: Πρώην διαιτητής βόλεϊ και μέλος του ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας. Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σκύδρας με τον συνδυασμό «Ο Δήμος στους Δημότες» του υποψηφίου δημάρχου Σκύδρας Μιχάλη Καραγιάννη.

Βίκυ Καραμπατσού: Εφορος και γενική αρχηγός του Απόλλωνα Καλαμάτας. Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας «Καλαμάτα Ξεκιναμε» με υποψήφια δήμαρχο την Μαρία Οικονομάκου.

Γιώργος Χατζηβασιλειάδης: Αντιστράτηγος ε.α. γενικός αρχηγός βόλεϊ γυναικών και ακαδημιών Α.Σ.ΠΑΟΚ. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» του υποψηφίου δημάρχου Σπύρου Βούγια.

Φώτης Ρουσσόπουλος: Γενικός Αρχηγός ΓΑΝΣ Ίρις Νέας Σμύρνης και διευθυντής Πωλήσεων εταιρείας πληροφορικής. Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Νέας Σμύρνης με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Ποιότητα Ζωής» του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Κουτελάκη.

Ιωάννης Παπαϊακώβου: Αθλητής του βόλεϊ, οικονομολόγος με μάστερ στο Sports and Recreation Management. Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «υψί-Πολις» του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γρηγόρη Ζαρωτιάδη.

Αντώνης Ρούσσος: Πρώην πρόεδρος του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου με μεγάλη προσφορά στο βόλεϊ και γιατρός. Υποψηφίος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νότιο Αιγαίο με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίου» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου που στοχεύει στην ανανέωση της θητείας του.

Σταύρος Βίτσιος: Βοηθός προπονητή της Εθνικής Κορασίδων και ιδρυτής του σωματείου Α.Ο.Φιλία Άρτας. Υποψηφίος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Βλαχερνών με τον συνδυσμό «Δημοτική Αναγέννηση» της υποψηφίας δημάρχου Βλαχερνών Tζένης Ταπρατζή.

Χαράλαμπος Κουρούμαλος: Βολεϊμπολίστας του Γ.Σ.Πετρούολης. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σαράντη.

Βερόνικα Αγγελοπούλου: Εφορος του Γ.Σ.Απόλλων Αγίου Δημητρίου. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αγίου Δημητρίου με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε την Πόλη» με επικεφαλής της νυν δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου.

Κώστας Καμπούρης: Ταμίας και έφορος ακαδημιών του Σ.Φ.Α.Φοίβος Μελισσίων. Υποψηφίος τοπικός σύμβουλος Μελισσίων με τον συνδυσμό «Νέοι Ανθρωποι - Νέα Αρχή» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Φιδοπιάστη.

Εφη Ψυχογιού: Πρώην διεθνής βολεϊμπολίστρια. Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος στο νόμο Αργολίδας με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» με τον Πέτρο Τατούλη.

Γιώργος Γκιώνης: Πρώην βολεϊμπολίστας. Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων που διεκδικεί την επανεκλογή του με τον συνδυσμό «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών».

Λυδία Κονιόρδου: Πρώην διεθνής βολεϊμπολίστρια και τρις πρωταθλήτρια με τον ΖΑΟΝ. Υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Επειδή ίσως υπάρχουν και άλλοι που δε γνωρίζουμε πως έχουν βάλει υποψηφιότητα μπορούν να στέλνουν το μήνυμα τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να δημοσιεύσουν την υποψηφιότητα τους.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ