1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Το πρωτάθλημα στην Α' Ζώνη της Α2 Ανδρών και ταυτόχρονα την άνοδο στην Pre League πανηγύρισε η Αρμενική. Η ομάδα του κόουτς Ρουμιάν επιβλήθηκε στον δεύτερο τελικό ανόδου στην έδρα της Κερατέας με 3-0 σετ και με 2-0 νίκες στην τελική σειρά των πλέι οφ,  ολοκλήρωσε την φετινή ονειρική πορεία του συλλόγου.
Το πρωτάθλημα στην Β' Ζώνη της Α2 Ανδρών και την άνοδο στην Pre League ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 πανηγύρισε η ΧΑΝΘ.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές όλων των εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημα 13-17 Απριλίου 2024.
Αίσιο τέλος για την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ είχε η αντιδικία με τη διοίκηση του Κέρκη Σάμου. Η διοίκηση του συλλόγου έκανε προσφυγή κατά του κύρους του πρωταθλήματος Volley League επειδή δεν έγινε δεκτή η αίτηση του για την wild card στη Volley League η οποία και τελικά δεν δόθηκε από τη διοργανώτρια μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα και τον ακραίο τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα η διοίκηση του συλλόγου της Σάμου προκαλώντας ακόμα και ωμές παρεμβάσεις βουλευτών και υπουργών.
Η 10η Μαρτίου έχει ταυτιστεί με μεγάλες επιτυχίες για το ελληνικό βόλεϊ σε συλλογικό επίπεδο και ειδικά για τις ομάδες βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.
Συνέχισε την σπουδαία πορεία του ο Περσέας στην Β’ ζώνη της Α2 γυναικών. Ο πρωτοπόρος της κατηγορίας για την 18η αγωνιστική πήρε πολύ σημαντικό διπλό στην Αλεξανδρούπολη κόντα στον Φοίνικα με 1-3 και κράτησε την διαφορά του +5 από την δεύτερη θέση.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημα 17-19 Φεβρουαρίου 2024.
Την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών εξασφάλισε η Κηφισιά, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αρμενικής με 3-0 σετ.
Πρόωρα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ερμή Πατρών με την Άθληση Μυτιλήνης για την 14η αγωνιστική Α' Ζώνη της Α2 ανδρών, καθώς δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο. Το παράδοξο όμως της υπόθεσης είναι ότι η απουσία γιατρού έγινε αντιληπτή στο τρίτο σετ.
Η ΕΑ Λαρίσης συνέχισε την φρενήρη πορεία της ,καθώς για την Β’ ζώνη της Α2 γυναικών νίκησε 3-0 την Καρδίτσα και με 12/13 νίκες και 37 πόντους, κράτησε την μοναξιά της κορυφής.
Πρωταθλητής χειμώνα και μάλιστα αήττητος αναδείχτηκε ο ΓΣ Κερατέας, ο οποίος στο φινάλε (10η αγωνιστική) του Α΄ Γύρου της 'Α ζώνης της Α2 Ανδρών πήρε με 1-3 το ντέρμπι κορυφής με την Αρμενική. Η ομάδα του Χρήστου Ζιντζόβα απολαμβάνει την κορυφή με 9/9 νίκες, 25 βαθμούς και 27-8 σετ.
Το σούπερ ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕ Αρμενίων που εχει 24 πόντους και την δεύτερη Κερατέα που εχει 22,ξεχωρίζει στην 10η αγωνιστική της Α’ Ζώνης της Α2 ανδρών η οποία μονο αυτή παίζει το Σαββατοκύριακο ενω οι αγώνες της Β' Ζώνης θα ξεκινήσουν μετά τις γιορτές.
 Η αναμέτρηση τετράδας ανάμεσα στο τέταρτο Παγκράτι και την δεύτερη Κερατέα ειναι το παιχνίδι που τραβάει ολα τα φώτα στην Α ζώνη της Α2 Ανδρών.για την 8η αγωνιστική.
Κερατέα από… μέταλλο καθώς κατάφερε  με καθαρό 3-0 να σπάσει το αήττητο σερί του Ρεθύμνου στο πολύ μεγάλο ντέρμπι κορυφής της ‘Α ζώνης της Α2 ανδρών για την 7η αγωνιστική. Οι νικητές ισοβάθμησαν πλέον με την Κρητική ομάδα στους 17 πόντους.
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο ΟΦΗ που επικράτησε με 3-1 σετ του Άρη στην Μίκρα, για την 5η αγωνιστική της Pre League ανδρών.
Το ντέρμπι αήττητων ανάμεσα στην τρίτη Κερατέα και το πρωτοπόρο Ρέθυμνο, κλέβει την παράσταση στην ‘Α ζώνη της Α2 ανδρών για την 7η αγωνιστική.
Εχανε με 2-0 σετ αλλά με τις αλλαγές και την αλλαγή τακτικής στο σερβίς έφερε τα πάνω ο Νηρέας Κολωνού θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές.
Σπουδαίο διπλό για τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου για την 4η αγωνιστική της Pre League, καθώς νίκησε με 3-1 σετ τον ΑΟ Αιγιαλέων και τον υποχρέωσε στη πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.
Απουσιάζει από την Α’ Ζώνη της Α2 ανδρών το μεγάλο παιχνίδι. Στις κυριότερες συναντήσεις για την 6η αγωνιστική το δεύτερο Ρέθυμνο αντιμετωπίζει την Πετρούπολή, το Παγκράτι την Ολυμπιάδα Πατρών, και η ΑΕ Αρμενίων τον Φοίβο Μελισσίων..
Η απώλεια βαθμού που είχε το Ρέθυμνο στην Πάτρα, όπου επικράτησε με 2-3 της γηπεδούχου Ολυμπιάδας, και το καθαρό τρίποντο που πήρε η Κερατέα στην Πετρούπολη με 1-3, έφερε τους φιλοξενούμενους στην κορυφή και σε ισοβαθμία με την Κρητική ομάδα στους 14 πόντους.
Ο Αιγιαλέων έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα της Pre League ανδρών και έμεινε η μοναδική ομάδα χωρίς απώλεια βαθμού μετά και την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής.
 Το αθηναϊκό ντέρμπι πενταδας ανάμεσα σε Γλυφάδα-Παγκράτι ξεχωρίζει στην Α’ ζώνη της Α2 ανδρών. Αντίθετα οι δύο πρωτοπόροι Ρέθυμνο και Κερατέα, εχουν βατά παιχνίδια εκτός έδρας, σε Ολυμπιάδα Πάτρας και Πετρούπολή αντίστοιχα.
 Τρία αμφίρροπα από τα τέσσερα συνολικά παιχνίδια ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Πρι Λιγκ ανδρών.
Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του κατέκτησε ο Ν. ΟΠΕΡ στην ‘Α ζώνη της Α2 βόλεϊ ανδρών, επικρατώντας με 3-0 της Γλυφάδας στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» για την αντίστοιχη αγωνιστική.
Σελίδα 1 από 425

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ