1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2017 12:59

Τα Βριλήσσια περιμένουν την απάντηση της Καραγκούνη

Την οριστική απάντηση της Πένυς Καραγκούνη περιμένουν τα Βριλήσσια για να κλείσει το ρόστερ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος στη Pre League. H Kαραγκούνη μέχρι αύριο θα ανακοινώσει την απόφαση της για το εάν θα επιλέξει τα Βριλήσσια ή την ΑΕΚ που έχει υψηλότερες απαιτήσεις καθώς ο μεγάλος της στόχος είναι το μπιτς βόλεϊ.

Τα Βριλήσσια έδωσαν το Σάββατο φιλικό με τις Αμαζόνες το οποίο ήρθε ισόπαλο 2-2 σετ. Στον πάγκο δεν βρέθηκε ο Νίκος Μπουτσουρής καθώς χρειάστηκε να ταξιδέψει στα Γιάννενα για σοβαρό οικογενειακό λόγο.

Τα Βριλήσσια έκαναν μεγάλη ανανέωση και η βάση της ομάδας αποτελείται από νέα κορίτσια από το τμήμα των νεανίδων. Αποκτήθηκαν έξι νέες αθλήτριες και ο μεγάλος στόχος είναι η παραμονή.

Πασαδόροι είναι η Μαρία Ντόνα που ήρθε από τον ΖΑΟΝ και η Μαρία Παπασταύρου από τους Νέους Βύρωνα.

Ακραίες είναι η Όλγα Ζαμπάτη που ήρθε από τον Ολυμπιακό και οι Αναστασία Μικρουδάκη, Μαρία Αφροδίτη Κάβουρα αμφότερες από τα Βριλήσσια.

Το κέντρο ενισχύθηκε με την Ζαχαρούλα Γιαννέλου από τον Ηρακλή Κηφισιάς και τη Μαρ.ια Σάντε από τον ΠΓΣ ενώ από τα Βριλήσσια προέρχονται η Κοραλία Μποκή και η Αγγελική Στάθη.

Λίμπερο είναι η Ευτυχία Μαθιουδάκη που ήρθε από την Ηλιούπολη και η Μαρίνα Γεωργίου.

Το βάρος της επίθεση από της θέση της διαγώνιας θα σηκώσει η Ελένη Μαρία Έρωτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ