1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2014 21:49

H AEK 3-0 την Παλλήνη στο ντεμπούτο Ωρολογά, Δημητρούδη

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 την Παλλήνη στο φιλικό που έγινε στην Κάντζα. Ο Χόρχε Ελγέτα έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεοαποκτηθέντες Δημήτρη Ωρολογά και Γιάννη Δημητρούδη, που άφησαν καλές εντυπώσεις.

 Ο Δημήτρης Ωρολογάς πήρε τη φανέλα με το Νο1 που φορούσε ο Γιάννης Μαντέκας και ο Γιάννης Δημητρούδης τη φανέλα με το Νο11

«Οι πολλές αλλαγές δεν βοηθούν αλλά πρέπει να προσαρμοζόμαστε με τα νέα δεδομένα. Κάναμε καλή εμφάνιση», είπε ο Ελγκέτα.

«Έγινε ένα δυνατό φιλικό και είδαμε τις αντοχές μας. Η ΑΕΚ έχει πολύ δυνατή και καλή ομάδα. Η πρωτιά που πήραμε στο τουρνουά του Πανερυθραϊκού ανέβασε τις προδοκίες αλλά δεν είμαστε μέσα στα φαβορί για άνοδο στην Volleyleague», είπε ο τεχνικός της Παλλήνης Γιάννης Φάκας ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ. Από την Παλλήνη απουσίασε Αντωνάκης λόγω τραυματισμού.

Τα σετ: 0-3 (18-25, 15-25, 24-26)

Α.Ο.ΠΑΛΛΗΝΗ (Φάκας): Κουλοχέρης, Τσικάτος, Μπιλλήρης, Λιόντας, Μήττας, Μπαλαγιάννης / Βογιατζίδης (λ), Όμιντ Χομαγιούν, Γκίκας, Τζωρτζωνάς, Κοντοδήμας.
ΑΕΚ (Ελγκέτα): Κρνιτς, Παγιάν, Ραντούνοβιτς, Πέτρογλου, Ανδρεάδης, Μπουρκόφσκι / Γκούζντα (λ), Ωρολογάς, Δημητρουδης, Κατσανεβάκης, Ίλιτς, Οικονόμου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ