1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2022 21:54

Με το μυαλό στο Μαρούσι ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τρίποντο κόντρα στον Φίλιππο

Στη Βέροια ο ουραγός Φίλιππος και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ θα δώσουν το τελευταίο τους ραντεβού για το εφετινό πρωτάθλημα με τη συγκομιδή βαθμών για τον δικέφαλο να είναι καθοριστικής σημασίας. (14η αγωνιστική, «Δ. Βικέλας» Βέροιας, 19/2, 20:00, Live Streaming ESAP T.V., Διαιτητές: Δανιηλίδου, Κουτσής). Ο Φίλιππος με 3 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα αγωνιστεί σε πλέι άουτ με αντίπαλο τον ΟΦΗ με τον οποίο η παραμονή θα κριθεί στις 4 νίκες.

Ο Φίλιππος με 3 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα αγωνιστεί σε πλέι άουτ με αντίπαλο τον ΟΦΗ με τον οποίο η παραμονή θα κριθεί στις 4 νίκες.

O προπονητής του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης είπε: «Θέλουμε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος να αφήσουμε καλές εντυπώσεις στην έδρα μας. Για τη συνέχεια όμως θα πρέπει η διοίκηση να πάρει τις αποφάσεις της για το μέλλον της ομάδας. Με το καλό να κλείσουμε την κανονική περίοδο, να παίξουμε ελεύθερα και να έχω όλους τους αθλητές μου διαθέσιμους για να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ".

Ο λίμπερο του Φιλίππου Γιώργος Μιχελάκης είπε: «Ανυπομονούμε να τελειώσει η σεζόν και το φινάλε της κανονικής περιόδου μας φέρνει απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Αναλόγως με τη σύνθεση που θα κατέβουμε σε αυτό το παιχνίδι, αφού δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα είμαστε πλήρεις, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο».

Ο ΠΑΟΚ έχει 34 βαθμούς έναντι 30 του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που παίζουν μεταξύ τους. Επομένως ο ΠΑΟΚ θέλει το τρίποντο για να εκμεταλευτεί στο έπακρο τις βαθμολογικές απώλειες των δύο βασικών του αντιπάλων και αυτό να αποτυπωθεί στη βαθμολογία της Β΄φάσης.

Το ιδανικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ είναι να νικήσει με τρίποντο τον Φίλιππο και οι αιώνιοι να οδηγηθούν σε τάι μπρέικ ώστε να έχουν αμφότεροι βαθμολογικές απώλειες. Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα μείνει με πλεονέκτημα 3 βαθμών απέναντι και στους δύο στη Β΄φάση.

Volley League 2021-22 14η αγωνιστική αγωνιστική

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Αγίου Θωμά Μαρούσι 20.00 (sdna.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργιάδης Εμ., Παρατηρητής: Πέρρος, Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρονικίδης, Παρατηρητής Challenge: Βουδούρης, Επόπτες: Κατερλή, Τόλιος, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Βαρδινογιάνειο Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης 20.00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Διαιτητές: Κουτσούλας, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κόκκας, Κουνδουράκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

«Δ. Βικέλας» Βέροιας 20.00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Κουτσής, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Πλιάχα, Σαρακινίδης, Γραμματεία: Συρομάχου.

Ζηρίνειο Κηφισιάς 20.00 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Μουλά Λ., Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Ιωάννου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ