1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2021 22:30

Για την πρώτη νίκη ο ΟΦΗ υποδέχεται την επικίνδυνη Κηφισιά (30/10, 17:00, Live Streaming ΕSAP TV)

Από τους πιο αμφίρροπους αγώνες της 3ης αγωνιστικής θα γίνει στην Κρήτη και στο Ηράκλειο όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κηφισιά με κοινό στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. (Γυμναστήριο B.A.K., Hράκλειο Κρήτης, 17:00, Live Streaming ΕSAP TV ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αγγελίδης).

Ο ΟΦΗ μετά τις δύο ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αρχίζει τους αγώνες με τις ομάδες που έχουν ίδιους στόχους. Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, ο λίμπερο Ακης Δαρίδης και ο κεντρικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βαιόπουλος, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας για το παιχνίδι.

Oπως τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ "η Κηφισιά είναι μια ομάδα με την οποία έχουμε σχεδόν τους ίδιους στόχους.  Τα τελευταία χρόνια παίρνει την 5η θέση. Θέλει και φέτος την 5η θέση. Εμείς στοχεύουμε στην εξάδα και πιστεύω ότι είμαστε σε κοντινό επίπεδο. Το παιχνίδι θα είναι ανταγωνιστικό. Θέλουμε να το κερδίσουμε. Αν είμαστε καλοί στο μπλοκ άμυνα, έχουμε πολλές δυνατότητες, για αυτό το παιχνίδι, ώστε να κάνουμε τη νίκη που θέλουμε".

Ο λίμπερο του ΟΦΗ, Ακης Δαρίδης, ανέφερε ότι "είχαμε δυο δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναικό. Σε κάποια σημεία δείξαμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στο γήπεδο. Τώρα θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε για περισσότερο χρόνο, μέσα στο παιχνίδι. Παίζουμε μια ομάδα που είναι στο επίπεδο μας και πάμε για το καλύτερο".

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαιόπουλος, τόνισε πως "είναι καλό που παίξαμε με δυο δυνατές ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Με την Κηφισιά θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και πιο έτοιμοι, απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι στα μέτρα μας.  Παίζουμε με μια παραδοσιακή ομάδα και είναι μια απο τις ομάδες που θέλουμε να διεκδικήσουμε πόντους και αν είναι δυνατόν να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο του ΟΦΗ στο γήπεδο, να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια μας, για μας είναι σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να τα καταφέρουμε ".

Γενική είσοδος 5 ευρώ

H διοίκηση του ΤΑΑ ΟΦΗ έχει ορίσει γενική είσοδο στο παιχνίδι με την Κηφισιά, 5 ευρώ, με σκοπό όσο το δυνατόν περισσότερος φίλαθλος κόσμος να βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Το match programme του ΟΦΗ

Στο παιχνίδι ΟΦΗ-Κηφισιά, για την 3η αγωνιστική της Volley League θα μοιραστεί φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, το match programme, που έχει καθιερώσει ο ΟΦΗ, σε κάθε εντός έδρας, αναμέτρηση.

Αυτή τη φορά, το match programme είναι τετρασέλιδο και αναβαθμισμένο σαν μικρό περιοδικό και μέσα σε αυτό μπορεί να βρεί κανείς αναλυτικά στοιχεία με τα ρόστερ των ομάδων, την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική, ενώ γίνεται ξεχωριστή αναφορά και στους χορηγούς του ΤΑΑ ΟΦΗ.

Στόχος, είναι, αυτό το μίνι περιοδικό να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο και να φιλοξενεί και συνεντεύξεις του προπονητή και των αθλητών της ομάδας, αλλά και άλλες δραστηριότητες του οργανισμούOfi Volleyball

Το match programme, επιμελείται το γραφείο τύπου και επικοινωνίας του ΤΑΑ ΟΦΗ είναι μια εκτυπωτική προσφορά της ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΗΣ, την οποία το ΤΑΑ ΟΦΗ ευχαριστεί.

Εκστρατεία νίκης η Κηφισιά

Η Κηφισιά μετά τις δύο ήττες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ εκστρατεύει στο Ηράκλειο για την πρώτη της νίκη. Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός είπε: Ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι ειδικών απαιτήσεων, καθώς και οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Σίγουρα ο ΟΦΗ έχει το πλεονέκτημα της έδρας, όμως εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει σκληρά και πηγαίνουμε στην Κρήτη για την πρώτη μας νίκη στη φετινή Volley League.

Η επιστροφή του Μαρκς

Ο Γερμανός διαγώνιος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κριστόφ Μαρκς που πριν ένα χρόνο αγωνίζονταν στον ΟΦΗ είπε: "Είναι ξεκάθαρο ότι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ θέλουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς απώλεια βαθμού. Έχουμε δουλέψει καλά στην προπόνηση και ανυπομονούμε για τον αγώνα. Για να πάρουμε τους 3 βαθμούς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να μη δώσουμε εύκολους πόντους και να περιορίσουμε τα λάθη μας". 

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που παίζει απέναντι στην πρώην ομάδα του τόνισε: « Το αντιμετωπίζω σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Δεν έχω ιδιαίτερο δέσιμο με τον ΟΦΗ, καθώς έχει αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα από την περσινή περίοδο, στην οποία και αγωνίστηκα με τη φανέλα του».

Σε 5 αγώνες πρωταθλήματος η Κηφισιά προηγείται του ΟΦΗ 3-2 στις νίκες.

Volley League - 3η αγωνιστική

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 3-0.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΒΑΚ Ηράκλειο, 17:00 (Live Streaming ΕSAP TV): Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Βλαχάκης, Επόπτες: Κόκκας, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Κουνδουράκη.

Δημ.Βικέλας, Ερμούπολη, 19:00 (Live Streaming ΕSAP TV - ERT Sports):

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Συρίγος, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Δημ.Βικέλας, Βέροια, 17:00 (Live Streaming ΕSAP TV): Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Γεωργιάδης, Πορτοκαλίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Χάνος, Πλιάχα, Γραμματεία: Συρομάχου.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ