1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2021 02:36

«Ναυμαχία» στην Κρήτη με τον ΟΦΗ να ψάχνει την πρώτη του νίκη και τους «Πειρατές» να κρατήσουν το αήττητο

Η «ναυμαχία» μεταύ του ΟΦΗ και του αήττητου Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ που θα γίνει την Τετάρτη θα ανοίξει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο πρόγραμμα της Volley League. (7η αγωνιστική, 3/2, 17:00, Live Streaming Volley League, Διαιτητές: Πρέντζας, Αγγελίδης).

Πρόσωπα του αγώνα είναι τα δύο λίμπερο Σπύρος Βελούδης του ΟΦΗ και Δημήτρης Γκαράς του Φοίνικα που τη σεζόν ήταν και πάλι αντίπαλοι αλλά με τις «απέναντι» ομάδες καθώς ο συριανός Βεούδης ήταν στον Φοίνικα και ο Γκαράς στον ΟΦΗ.

O OΦΗ προέρχεται από τον αγώνα κόντρα στο Μίλωνα όπου ηττήθηκε με 3-1 σετ. Σε πέντε αγωνες πρωταθλήματος είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη και έχει στο ενεργητικό της έναν βαθμό.Ενισχύθηκε με τον Μιχάλη Σαρικεΐσογλου στη θέση των ακραίων. Ουσιαστικά ο σερραίος ακραίος επιστρέφει στην ομάδα σχεδόν μετά από ένα χρόνο.

Αγωνίστηκε και πέρυσι στον ΟΦΗ αλλά όταν επιβλήθηκε η καραντίνα επέστρεψε στη βάση του και το καλοκαίρι δεν ανανέωσε. Κλήθηκε για να βοηθήσει την επίθεση και την υποδοχή της κρητικής ομάδας.

Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, τόνισε: «Χαίρομαι που επιστρέφω στον ΟΦΗ. Σε γνώριμα λημέρια για μένα. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Δανδάλη, για την εμπιστοσύνη και αυτή τη φορά.Θα προσπαθήσω και εγώ μαζί με όλα τα παιδιά, ώστε αυτή η παράξενη για όλους χρονιά, λόγω της πανδημίας, να έχει θετικό πρόσημο για τον ΟΦΗ. Θα ήθελα να πώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην πρώην ομάδα μου, τον Αριστοτέλη Σκύδρας , για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία αυτές τις μέρες. Εύχομαι να ανοIξουν τα γήπεδα γρήγορα και στις υπόλοιπες κατηγορίες».

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ έχει αναδειχτεί στη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος καθώς είναι η μοναδική αήττητη ομάδα μία αγωνιστική πριν την ολοκληρωση του Α΄γύρου.Το "Πειρατικό" που εχει μεταμορφωθεί σε "φρεγάτα" θέλιε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και στην Κρήτη.

Ο Βασίλης Κωστόπουλος που βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη του Φοίνικα ONEX απέναντι στον Παναθηναϊκό είπε:«Μετά από την νίκη επί του Παναθηναϊκού και τη διατήρηση του αήττητου, είμαστ χαρούμενοι. Παράλληλα μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας.Θα έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα απουσίας από το νησί, λόγω των δυο εκτός έδρας αγώνων που θα δώσουμε με τον ΟΦΗ και με τον Φιλιππο Βέροιας.

Πρέπει τη νίκη με τον Παναθηναϊκό να την διαχειριστούμε σωστά και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο και να νικήσουμε το παιχνίδι συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις».

Volley League 2020 - 7η αγωνιστική

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

Ηράκλειο, Λίντο, 17.00 (Live Streaming Volley League): Ο.Φ.Η. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Πρέντζας, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: κουνδουράκη, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

(Αναβλήθηκε):: Π.Α.Ο.Κ.- Α.Ο.Π.Κηφισιά

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Βασδέκης, Κουκουμάκας Π., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 

Βέροια, Δ.Βικέλας, 18:00 (Live Streaming Volley League): Α.Π.Σ.Φίλιππος - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Σαρακινίδης, Χανός, Γραμματεία: Ψάρρα Μ.. Ρέντη,

ΜελίναΜερκούρη, 20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Νικάκης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ