1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2020 17:08

Οι «σωτήρες» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τον οδήγησαν στο μηδενισμό με τον Ο.Φ.Η.

Είναι εύκολο να κάνεις κριτική αλλά όταν δε μπορείς να ανταποκριθείς ούτε στα ελάχιστα των όσων πρόσφεραν όσων επικρίνεις τότε αποδεικνύεται πως η κριτική που ασκούσες είχε υποκειμενικά κίνητρα και ασκούνταν εκ του πονηρού.

Η νέα διοίκηση του Τ.Α.Α. λοιπόν με επικεφαλής τους κυρίους Μεσινέζη, Πασσιά απέστειλε επιστολή αποχώρησης από τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η. στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σίγουρα πρόκειται για μία δαπανηρή αποστολή από την Αλεξανδρούπολη στην Κρήτη αλλά για λόγους γοήτρου και αξιοπιστίας του συλλόγου έπρεπε να πραγματοποιηθεί με κάθε κόστος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Π. ο αγώνας θα κατοχυρωθεί με 3-0 σετ υπέρ του Ο.Φ.Η. και με σετ 25-0, 25-0, 25-0. Ο Εθνικός θα μηδενιστεί.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Α1 και της Volley League που ο Μ.Γ.Σ.Εθνικός δεν θα κατέβει σε έναν αγώνα. Παρότι πολλές φορές στο παρελθόν είχε συζητηθεί ως ενδεχόμενο κανείς δεν αναλάμβανε το κόστος μιας τέτοιας απόφασης που αμαυρώνει την ιστορία του τμήματος.

Ο Εθνικός στην κανονική περίοδο έχει δύο ακόμα αγώνες με Φοίνικα ΟΝΕΧ στην Αλεξανδρούπολη και με την Ελπίδα στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλέι άουτ θα βρεθεί αντίπαλος ή με τον Ηρακλή, ή μετον Παμβοχαϊκό ή με τον ΟΦΗ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ