1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2019 01:17

Με ενθουσιασμό και κόσμο ο ΟΦΗ, με όπλο την εμπειρία ο Ηρακλής για τη νίκη

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή σε ένα από τα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για την είσοδο τους στην πρώτη 6αδα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 10 βαθμούς. (8η αγωνιστική, 21/12, 18.00, Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας, Livestreaming volleyleague.gr).

«Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και καλούμε τον κόσμο να έρθει και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θέλουμε να το κερδίσουμε. Είμαστε ισόβαθμοι στην βαθμολογία με τον Ηρακλή και αυτό τα λέει όλα για την σημασία του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Θα τους καλέσω για μια ακόμη φορά να είναι κοντά μας και να κλείσουμε με μια μεγάλη νίκη το 2019, που είναι χρονιά-ορόσημο για το βόλει του ΟΦΗ» τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Αγωνιστικά, ο προπονητής του ΟΦΗ δεν έχει προβλήματα, καθώς τόσο ο Τσούλαφιτς, όσο ο Κολομβιανός Μίνα, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, έχουν τεθεί στην διάθεση του.

Ο Ηρακλής προέρχεται από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που δεν ολοκληρώθηκε και θέλει να μαζέψει βαθμούς που θα τον εδραιώσουν στην πρώτη 6αδα και μάλιστα απέναντι σε έναν από τους βασικούς του αντιπάλους.Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Προσπαθούμε να επιστρέψουμε στην ηρεμία μας. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα. Η δουλειά μου είναι η καλύτερη προετοιμασία των παικτών. Δεν κοιτάμε τίποτε άλλο. Δεν επικαλούμαστε δυσκολίες και κούραση και κοιτάμε πως θα πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε όλοι στον Ηρακλή πως η δουλειά μας θα είναι δύσκολη αλλά είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη».Είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στην Volley League.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ