1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Ο.Οδυσσέας Αμαρουσίου

 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Νίκος Δελιπρίμης (Α-Δ - Κηφισιά), Δημήτρης Σασάτης (Κ - ΑΕΚ), Δημήτρης Γεωργάς (Α- Πανερυθραϊκός), Παναγιώτης Σταθάκης (Α – Πήγασος), Θεμιστοκλής Κόντος (Π – Παλλήνη).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Θεόδωρος Κωνσταντινίδης (Α), Δημήτρης Βυθούλκας (Α), Παναγιώτης Δανιάς (Π), Κώστας Κοτζαμπάσης (Λ), Γιάννης Πεπόνης (Δ), Γιάννης Γκάγιο (Λ), Λυκούργος Κουμανταρέας (Α), Γιάννης Παπαδόπουλος (Α), Δημήτρης Βανδαράκης (Κ).

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ: Παύλος Βρόνα (Κ)

ΕΦΥΓΑΝ: Αλέξανδρος Τσαλκάνης (Π - Αμάραντος), Ακης Χριστοδούλου (Κ - Απόλλωνας), Μάριος Γραμμένος (Κ - Ηλιούπολη), Κώστας Τσούμας (Α), Λάμπρος Καννελόπουλος (Δ).

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Θεόδωρος Κωνσταντινίδης (Α), Δημήτρης Βυθούλκας (Α), Παναγιώτης Δανιάς (Π), Κώστας Κοτζαμπάσης (Λ), Αλέξανδρος Τσαλκάνης (Π), Παύλος Βρόνα (Κ), Γιάννης Πεπόνης (Δ), Γιάννης Γκάγιο (Λ), Λυκούργος Κουμανταρέας (Α), Άκης Χριστοδούλου (Κ), Μάριος Γραμμένος (Κ), Γιάννης Παπαδόπουλος (Α), Κώστας Τσούμας (Α), Λάμπρος Καννελόπουλος (Δ), Δημήτρης Βανδαράκης (Κ).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Γιάννης Φάκας (ανανέωσε)

 

 

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2012-13
Φ. ΑΘΛΗΤΗΣ ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2011-12
10. Θεόδωρος Κωνσταντινίδης  ΕΛΛ 1989 1.91 Ακραίος ΑΣ Περιστερίου
 7. Δημήτρης Βυθούλκας  ΕΛΛ  1991 1.90 Ακραίος Εκτός δράσης
 6. Παναγιώτης Δανιάς  ΕΛΛ 1990 1.88 Πασαδόρος ΓΣ Απόλλων
 11. Κώστας Κοτζαμπάσης  ΕΛΛ 1991 1.80 Λίμπερο Μοσχάτο
 3. Αλέξανδρος Τσαλκάνης  ΕΛΛ 1991 1.87 Πασαδόρος Μοσχάτο
 8. Παύλος Βρόνα  ΕΛΛ 1994 2.03 Κεντρικός Παναθηναϊκός
 14. Γιάννης Πεπόνης  ΕΛΛ  1991 1.95 Διαγώνιος ΑΕ Γαλατσίου
 1. Γιάννης Γκάγιο ΕΛΛ  1992 1.80 Λίμπερο Παναθηναϊκός
 17. Λυκούργος Κουμανταρέας  ΕΛΛ  1990 1.88 Ακραίος Πανιώνιος
 9. Άκης Χριστοδούλου  ΕΛΛ  1983 1.95 Κεντρικός Οδυσσέας Αμαρ.
 4. Μάριος Γραμμένος ΕΛΛ  1992 2.00 Κεντρικός Οδυσσέας Αμαρ. 
 2. Γιάννης Παπαδόπουλος  ΕΛΛ  1983 1.93 Ακραίος Οδυσσέας Αμαρ. 
 5. Κώστας Τσούμας  ΕΛΛ  1979 1.95 Ακραίος Οδυσσέας Αμαρ. 
 15. Λάμπρος Καννελόπουλος ΕΛΛ 1995 1.88 Διαγώνιος Οδυσσέας Αμαρ.
Δημήτρης Βανδαράκης ΕΛΛ Κεντρικός
Προπονητής: Γιάννης Φάκας (στη θέση του Στέφανου Ρούμελη)
Πρόεδρος: Κάτια Ηλιοπούλου
Γενικός Γραμματέας: Λευτέρης Αθανασίου
Γενικός Αρχηγός: Κυριάκος Χάγερ
Website: www.odysseasamarousiou.com

ΕΦΥΓΑΝ: Κώστας Σιώλας (Λ), Αναστάσιος Παπακυριακού (Κ), Βασίλης Μηνούδης (Α), Νίκος Κρέτσης (Π), Νίκος Κούνας (Α), Τάκης Ηλιόπουλος (Δ), Κώστας Χατζηθάνος (Δ), Γιάννης Δημητρίου (Δ), Νίκος Μπουγάς (Π).

Τον δεύτερο αγώνα μπαράζ θα δώσουν την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 19:00 (Live Streaming) στο στάδιο Νίκος Σαμαράς της Ορεστιάδας ο τοπικός Άθλος και ο Φίλιππος Βέροιας. Στον πρώτο αγώνα ο Άθλος νίκησε στη Βέροια με 3-1 σετ και έχει το πλεονέκτημα για να πανηγυρίσει την πρώτη άνοδο του στην επαγγελματική κατηγορία, 15 χρόνια μετά τον υποβιβασμό της Ορεστιάδας.
Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε ο Αριστοτέλης Σκύδρας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου 35χρονου λίμπερο Αλέξανδρου Αντωνιάδη που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Volley League σε Άρη και ΠΑΟΚ.
Μπορεί τα ονόματα των Ιλιόνας Κελεσίδη, Γεωργίας Αργυρίου να μην είναι ισάξια των Τζίνα Λαμπρούση, Κατερίνας Ζακχαίου, αλλά οι δυο παίκτριες δεν είναι «αμελητέες ποσότητες» και μπορούν να κάνουν ισχυρή τριπλέτα στον Ολυμπιακό, μαζί με την Κατερίνα Γιώτα.
Αγωνιστική των μεγάλων ανατροπών και εκπλήξεων μετατράπηκε η 18η αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ..
Τρεις ήταν οι κερδισμένοι της ημέρας για την Α2 ανδρών. Ο ένας ήταν ο ΟΠΕΡ που νίκησε την Δραπετσώνα με 3-1 και αργότερα είδε τον Εθνικό να νικά την Κύζικο και να του δίνει την ευκαιρία να περάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Α ομίλου. Αντίθετα η Δραπετσώνα βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς βρίσκεται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού μετά και τη νίκη της Ροδίων Άθλησης με 3-0 απέναντι στα Ναυπηγεία. Νίκη παραμονής σημείωσε και ο Ερμής Πατρών για τον Β όμιλο.
Ξεκινά η 17η αγωνιστική για την Α2 ανδρών και οι πρωτοπόροι του Α ομίλου έχουν δύσκολες αναμετρήσεις. Τα Χανιά αντιμετωπίζουν τον επικίνδυνο Μίλωνα, ενώ η Κύζικος φιλοξενείται από τον Εθνικό Πειραιώς. Εν τω μεταξύ, το τρίτο Ρέθυμνο κοντράρεται με την Δραπετσώνα που έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς.
Η μέρα της Α2 ανδρών ξεκίνησε με τη νίκη του ΟΠΕΡ απέναντι στον Εθνικό. Για τον δεύτερο όμιλο η Καλαμάτα 80 νίκησε τη Φθία και η Παναχαϊκή πέρασε και από την Αμαλιάδα με κεκτημένη ταχύτητα  από την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο κύπελλο. Σημαντική νίκη όμως σημείωσε και ο Ζαφειράκης στον Γ όμιλο καθώς παίζει τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή.
Η Κύζικος Νέας Περάμου νίκησε εύκολα την Αργυρούπολη 3-0, ενώ χωρίς αγώνα πήρε το τρίποντο ο ΣΦΠ Χανίων και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος Α2 ανδρών στον Α΄όμιλο.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές  όλων των κατηγοριών, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος από 4 ως 11 Φεβρουαρίου.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου
Εύκολες νίκες των Πανερυθραϊκού και Παναχαϊκής περιείχε η αγωνιστική ημέρα στην Α2 κατηγορία των ανδρών, ενώ παρά την απώλεια βαθμού του Ηρακλή κόντρα στη ΓΕ Αλεξανδρούπολης, νίκη στο τάι μπρέικ πήρε και η Νίκη Αιγινίου, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να μειώσει καθόλου τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Γηραιό. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:
Εύκολα ή δύσκολα σημείωσαν νίκες οι πρωτοπόροι της Α2 ανδρών.
Τρεις αγώνες περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής για την Α2 Ανδρών. Στον δεύτερο όμιλο ο Πανερυθραϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στα τελευταία Ιωάννινα. 
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές όλων των εθνικών πρωταθλημάτων (23-28/1).
Σελίδα 1 από 12

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ