Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-12-2014 18:00

Λάμψη στα βραβεία Novasports (photos)

Cannot find volleynews.v2/FILES/NOVA-EPATHLO folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/FILES/NOVA-EPATHLO/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Για 12η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι η εκδήλωση απονομής των βραβείων Novasports. Ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκολα Μιγιαήλοβιτς και η πρώην ακραία των Βριλησσίων και νυν της Λοκομοτίβ Μπακού, Εύα Χαντάβα δεν μπορούσαν να παρευρεθούν εκδήλωση για να πάρουν τα βραβείο του παίκτη της περσινής σεζόν. Αντίθετα τόσο η ακραία του Μαρκόπουλου, Αλεξάνδρα Ψωμά, όσο και ο... ρούκι, Δημήτρης Χατζόπουλος.



Η Εύα Χαντάβα δήλωσε: «Λυπάμαι που δεν βρίσκομαι στην Αθήνα και το προγραμμάτισα. Δυστυχώς μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στους αγώνες της Λοκομοτίβ με κράτησε πίσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν την περσινή σεζόν και μου έδωσαν αυτό το βραβείο»

Ο Νίκολα Μιγιαήλοβιτς τόνισε: Πρώτα απ' όλα λυπάμαι που δεν μπορώ να έρθω στην Αθήνα. Πολλοί από εσάς γνωρίζεται ότι έχω έναν τραυματισμό στην πλάτη. Δεν είναι καλό να ταξιδεύω και πρέπει να μείνω στο Βελιγράδι για προπονήσεις και αποθεραπεία. Είναι ένα σημαντικό βραβείο για μένα και μου δίνει μεγάλο κίνητρο, γιατί έρχεται σε μια στιγμή που έχω έναν σοβαρό τραυματισμό. Επίσης μου θυμίζει τι κάναμε πέρσι στην Αλεξανδρούπολη. Υπάρχουν πολλοί στόχοι που θέλω να πετύχω, αλλά ίσως το μεγαλύτερο όνειρο είναι να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα της Σερβίας. Κάθε χρονιά που ξεκινάει, έχω στο μυαλό μου να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα για να είμαι στις επιλογές της εθνικής ομάδας. Αφιερώνω το βραβείο του συμπαίκτες μου, τον κόσμο και του ανθρώπους του Εθνικό. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα πάρει αυτό το έπαθλο.

Η Αλεξάνδρα Ψωμά είπε: «Είναι τιμή μου που το κατέκτησα και ευχαριστών πάρα πολύ τις συμπαίκτριές μου που με βοήθησαν σε αυτό και ελπίζω και φέτος να έχω μια ανάλογη επιτυχία. Του χρόνου θα πάω στην Αμερική. Ελπίζω με την ομάδα μου να φτάσουμε ψηλα και να παίξω βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο.


Ο Δημήτρης Χατζόπουλος δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό βραβείο για μένα. Είναι έναν τίτλος που ανταμείβει τους κόπους μου. Αποτελεί ένα κίνητρο γιατη συνέχεια, μου δίνει να καταλάβω ότι μπορώ να πάω ψηλότερα. Το όνειρό μου είναι να παίξω κάποια στιγμή με την Εθνική ομάδα των ανδρών. Αφιερώνω το έπαθλο στους γονείς μου, που βρίκονται πάνω δίπλα μου και με στηρίζουν»

Διαβάστε επίσης:

Χατζόπουλος: «Όνειρο η συμμετοχή με την Εθνική»
Τριανταφυλλίδης: «Το ελληνικό βόλεϊ έχει ανάγκη από σταρ»
Δρίκος: «Τέτοιες εκδηλώσεις ενώνουν τον αθλητισμό»
Η μικρή Κική συνάντησε το είδωλο της
Ταρνατόρος: «Υποθήκη για μεγάλα πράγματα στο μέλλον»
Ανδριανός: «Είμαι αισιόδοξος για τον ελληνικό αθλητισμό»