1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σ.Α.Κολλεγίου Αθηνών
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 2013-14
 
ΗΡΘΑΝ: Λουκάς Ρεστένης (Π – Φοίβος Μελισσίων), Χριστόφορος Χριστοφίδης (Κ – Πανελλήνιος ΓΣ), Αλέξης Μεσσάλας (Κ – Ιωνικός Ν.Φ.), Αλέξανδρος Μπούρας (Λ – Κηφισιά), Γιώργος Μιχαλόπουλος (Α-Λ – ΑΕΚ), Ιάσων Τρανός (Κ – Σχολή Μωραϊτη), Γιάννης Σφυρίδης (Α-Δ ΑΓΕ Χαλκίδας), Γιάννης Χαλκούσης (Λ – Από εφηβικό του Κολλεγίου Αθηνών).

ΜΕΝΟΥΝ: Γιώργος Κοτσιλιάνος (A), Νίκος Ζουπάνι (K), Ανδρέας Γκόρτσανιουκ (Δ), Κώστας Σωτηρίου (Κ), Βαγγέλης Πολυμερόπουλος (Α), Γιώργος Μάντζιος (Π), Αλέξανδρος Αριστόπουλος (Α), Παναγιώτης Αρμόνης (Α).

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ:

ΦΕΥΓΟΥΝ: Γιώργος Κατσαούνης (Π - Πανερυθραϊκός), Παναγιώτης Αδαμόπουλος (Κ - Πανερυθραϊκός), Νίκος Πολυμερόπουλος (Λ - Πανερυθραϊκός), Χρύσανθος Σαμουήλης (Α - σταματάει), Γιάννης Νάνος (Κ - φεύγει στο εξωτερικό).

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Γιώργος Κοτσιλιάνος (A), Νίκος Ζουπάνι (K), Ανδρέας Γκόρτσανιουκ (Δ), Γιώργος Κατσαούνης (Π), Παναγιώτης Αδαμόπουλος (Κ), Νίκος Πολυμερόπουλος (Λ), Κώστας Σωτηρίου (Κ), Βαγγέλης Πολυμερόπουλος (Α), Χρύσανθος Σαμουήλης (Α), Γιώργος Μάντζιος (Π), Γιάννης Νάνος (Κ), Αλέξανδρος Αριστόπουλος (Α), Παναγιώτης Αρμόνης (Α).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Άκης Χατζηαντωνίου (στη θέση του Παύλου Καραμαρούδη).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 2012-13
Φ. ΑΘΛΗΤΗΣ ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2011-12
1. Γιώργος Κοτσιλιάνος  ΕΛΛ 13/12/1982  1.98 Ακραίος Παναθηναϊκός
3. Νίκος Ζουπάνι  ΕΛΛ 18/03/1989  2.02 Διαγώνιος-Κεντρικός Παναθηναϊκός
15. Ανδρέας Γκόρτσανιουκ ΕΛΛ 10/02/1985  1.92 Διαγώνιος Μπιτς Βόλεϊ
2. Γιώργος Κατσαούνης  ΕΛΛ 25/06/1988  1.88 Πασαδόρος Παμβοχαϊκός
12. Παναγιώτης Αδαμόπουλος  ΕΛΛ 18/02/1988  1.96 Κεντρικός Μεταμόρφωση
10. Νίκος Πολυμερόπουλος  ΕΛΛ 30/04/1981  1.85 Λίμπερο ΕΑΟ Σπάτα
14. Κώστας Σωτηρίου  ΕΛΛ 23/07/1971 1.98 Κεντρικός ΑΓΣ Ιωαννίνων
5. Βαγγέλης Πολυμερόπουλος ΕΛΛ 31/03/1978  1.89 Ακραίος Κολέγιο Αθηνών
7. Χρύσανθος Σαμουήλης  ΕΛΛ 07/07/1971 1.90 Ακραίος Κολέγιο Αθηνών 
9. Γιώργος Μάντζιος  ΕΛΛ 13/08/1971  1.86 Πασαδόρος Κολέγιο Αθηνών 
11. Γιάννης Νάνος  ΕΛΛ 01/04/1987 1.90 Κεντρικός Κολέγιο Αθηνών 
13. Αλέξανδρος Αριστόπουλος  ΕΛΛ 24/05/1990  1.91 Ακραίος Κολέγιο Αθηνών 
4. Παναγιώτης Αρμόνης ΕΛΛ 23/03/1996  1.88 Ακραίος Κολέγιο Αθηνών 
Προπονητής: Παύλος Καραμαρούδης
Β΄προπονητής:
Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Μελισσουργός
Τιμ μάνατζερ: Ανδρέας Θεοδωρίδης

ΕΦΥΓΑΝ: Χάρης Παπαδόπουλος (Π), Κώστας Στυλιαράς (Α), Διονύσης Χιώνης (Λ), Σπύρος Λεονάρδος (Π), Αλέξης Μεσσάλας (Κ), Βασίλης Μπρουσιανός (Α-Δ), Κώστας Πεχλιβανίδης (Κ).

Με νικήτριες τις ομάδες τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στην κατηγορία Κ17 αγοριών και την Γ.Ε.Ηρακλείου στην κατηγορία Κ18 κοριτσιών ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία
Η αφρόκρεμα των ταλέντων του βόλεϊ θα συγκεντρωθεί για δεύτερη χρονιά στο Αγγελικούσειο Κλειστό Γυμναστήριο στο Ψυχικό για το 2ο τουρνουά που διοργανώνει ο ΣΑΚΑ (Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών Κολλεγίου Ψυχικού).
Στο κατάμεστο Γήπεδο του Σχολικού Συγκροτήματος της Ν.Φιλαφέλφείας η ομάδα του Παναθηναϊκού νίκησε με 3-2 τον ΑΣ Πανερυθραϊκό κατακτώντας το πρωτάθλημα Εφήβων ΕΣΠΑΑΑ και πήρε το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Οι Νέοι Βύρωνος κατέκτησαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ καθώς στο μικρό τελικό που έγινε στο γυμναστήριο «Στ.Καλαϊτζής» νίκησαν το Κολλέγιο Αθηνών με 3-0.
O ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος έκανε την απονομή στον mvp του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ Π.Μάρκου του Πανερυθραϊκού. Καλύτερος πασαδόρος αναδείχτηκε ο Σεβδαλής που πήρε τη διάκριση του από τον Άγγελο Κυριακίδη.
Ξεκινά η 17η αγωνιστική για την Α2 ανδρών και οι πρωτοπόροι του Α ομίλου έχουν δύσκολες αναμετρήσεις. Τα Χανιά αντιμετωπίζουν τον επικίνδυνο Μίλωνα, ενώ η Κύζικος φιλοξενείται από τον Εθνικό Πειραιώς. Εν τω μεταξύ, το τρίτο Ρέθυμνο κοντράρεται με την Δραπετσώνα που έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς.
Η μέρα της Α2 ανδρών ξεκίνησε με τη νίκη του ΟΠΕΡ απέναντι στον Εθνικό. Για τον δεύτερο όμιλο η Καλαμάτα 80 νίκησε τη Φθία και η Παναχαϊκή πέρασε και από την Αμαλιάδα με κεκτημένη ταχύτητα  από την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο κύπελλο. Σημαντική νίκη όμως σημείωσε και ο Ζαφειράκης στον Γ όμιλο καθώς παίζει τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου
Ο Ηρακλής... διέλυσε τον Πιερικό στον αγώνα για τον τρίτο όμιλο της Α2 ανδρών. Η ομάδα του Χρήστου Πάτρα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στον πρώτο όμιλο ο ΟΠΕΡ στάθηκε τυχερός που την ημέρα που έλλειψαν ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης έπαιξε με τα αδύναμα Ελληνικά Ναυπηγεία. Κρίσιμο ωστόσο ήταν το πρώτο σετ. Στον δεύτερο όμιλο η Ολυμπιάδα σημείωσε μεγάλη ανατροπή από το 2-0 στην έδρα του Κόροιβου Αμαλιάδας. Στο τέλος είχαμε και μια μικρή ένταση με τους παίκτες του Κοροίβου να διαμαρτύρονται για σφυρίγματα.
Η Κύζικος επικράτησε με 3-2 της Δραπετσώνας, αλλά είχε νέα απώλεια βαθμού για να πέσει στην τρίτη θέση του Α ομίλου στην Α2 ανδρών. Εκεί στην κορυφή συνεχίζει ο ΣΦΠ Χανίων που πέτυχε ένα... δύσκολο 3-0 κόντρα στην μαχητική Αργυρούπολη. Σημαντικό τρίποντο πήρε και ο ΟΠΕΡ στην Κυψέλη απέναντι στον Πανελλήνιο.Στον Β όμιλο, η Παναχαϊκή, η Καλαμάτα 80 και ο Πανερυθραϊκός πήραν τη νίκη με 3-0. Στον Γ όμιλο ο Ηρακλής πέρασε και από τη δύσκολη έδρα της ΑΕ Κομοτηνής, ενώ η Νίκη Αιγινίου διέλυσε τον Πήγασο. Σπουδαίο ντέρμπι έγινε στην Κατερίνη όπου η Ελπίδα νίκησε τον Πιερικό με 3-2.
Για 12η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι η εκδήλωση απονομής των βραβείων Novasports. Ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκολα Μιγιαήλοβιτς και η πρώην ακραία των Βριλησσίων και νυν της Λοκομοτίβ Μπακού, Εύα Χαντάβα δεν μπορούσαν να παρευρεθούν εκδήλωση για να πάρουν τα βραβείο του παίκτη της περσινής σεζόν. Αντίθετα τόσο η ακραία του Μαρκόπουλου, Αλεξάνδρα Ψωμά, όσο και ο... ρούκι, Δημήτρης Χατζόπουλος.
Ξέφυγαν τα Χανιά στην κορυφή του Α ομίλου της Α2 ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή επικράτησε με 3-1 της Ρωσίων Άθλησης και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα του ντέρμπι μεταξύ του ΟΠΕΡ και της Κυζίκου. Μετά από μεγάλο ντέρμπι η ομάδα του Ρεθύμνου επικράτησε με 3-2. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές των αγώνων των Εθνικών πρωταθλημάτων για το τριήμερο 29-30/11, 1/12
Η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ αποφάσισε την αναβολή των αγώνων:
Σελίδα 1 από 13

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ