1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2021 17:25

Ο Πελεγκρίν Βάργκας MVP Βίκος Cola της 3ης αγωνιστικής

Ο Πορτορικανός ακραίος του Ο.Φ.Η. Βάργκας Πελεγκρίν (Vargas Pelegrin) αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola στην 3η αγωνιστική της Α΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2021-22. Ο Βάργκας Πελεγκρίν στην πρώτη του σεζόν του στη Volley League, ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του επί του Α.Ο.Π. Κηφισιάς με 3-2.

Ο Βάργκας Πελεγκρίν σημείωσε 5,9 επίδοση στη συνολική βαθμολογία του index. Ηταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του με 26 πόντους στον αγώνα, εκ των οποίων ο ένας ήταν από μπλοκ, 21 επιθέσεις σε 43 προσπάθειες (21/43 ποσοστό 49%) και 4 άσσους σε 23 σερβίς. Η υποδοχή του ήταν 57% με 41% άριστες σε 37 προσπάθειες με δύο λάθη. 

  Είναι η πρώτη διάκριση MVP Βίκος Cola για αθλητή του ΟΦΗ στα τρία χρόνια παρουσίας της ομάδας της Κρήτης στη Volley League και μάλιστα σημειώθηκε στην 4η συνολικά εντός έδρας νίκη του ΟΦΗ (σε αγώνες που έχουν γίνει στο Ηράκλειο) και η πρώτη στην Κρήτη μετά τις 07/03/2020.

Ο Βάργκας Πελεγκρίν δήλωσε για τη διάκριση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση, αλλά περισσότερο για τη νίκη της ομάδας μας, επι της Κηφισιάς. Την θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη.

Το χαρήκαμε πολύ και εμείς και ο κόσμος που ήρθε και μας βοήθησε και ήταν πολύ σημαντικό αυτό για μας Θέλουμε απο παιχνίδι σε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και να πετύχουμε και άλλες νίκες. Εχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν». Ο Βάργκας Πελεγκρίν έχει γεννηθεί 31 Ιουλίου 1998 στο Πουέρτο Ρίκο, αγωνίζεται ακραίος και έχει ύψος 1.93. 

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ PELEGRIN VARGAS

2021-22: Ο.Φ.Η.

2016-21: Indiana University - Purdue University Fort Wayne (ΗΠΑ)

Η DREAM TEAM ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ A ΦΑΣΗΣ VOLLEY LEAGUE 2021-22

MVP ΒΙKOΣ COLA: Βάργκας Πελεγκρίν Πουέρτο Ρίκο] (Ακραίος - Ο.Φ.Η.) Πασαδόρος: Μπρετ Τζέιμς Γουόλς [Καναδάς] (Π.Α.Ο.Κ.)
Διαγώνιος: Μπραμ Βαν ντε Ντρις [Βέλγιο] (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Ακραίοι: Πάβλε Πέριτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Βάργκας Πελεγκρίν Πουέρτο Ρίκο] (Ο.Φ.Η.)
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Κεντρικοί: Δημοσθένης Λινάρος (Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Δημήτρης Τζούριτς (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)

ΟΙ MVP ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-22 Α΄ΦΑΣΗ

1η αγωνιστική: Ιερεζουέλο Ρέιντελ Αγκίρε [Κούβα] (Πασαδόρος - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)
2η αγωνιστική: Αντρέ Μπράουν [Καναδάς] (Κεντρικός - Π.Α.Ο.Κ.)
3η αγωνιστική: Βάργκας Πελεγκρίν Πουέρτο Ρίκο] (Ακραίος - Ο.Φ.Η.)

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ