1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2014 13:58

Φιέστα ανόδου για το Κολλέγιο, 3-1 την Καρδίτσα

Μία ξεχωριστή βραδιά έζησαν χθες όσοι παρακολούθησαν το ντέρμπι του Β΄ομίλου στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών μεταξύ του Κολλεγίου Αθηνών και του ΣΠΑ Καρδίτσας. Το Κολλέγιο νίκησε 3-1 σετ και διατηρήθηκε η μοναδική αήττητη ομάδα σε όλες τις εθνικές κατηγορίες ανδρών. Παράλληλα, η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου «καπάρωσε» την πρώτη θέση του ομίλου κάνοντας όνειρα για άνοδο στη Volleyleague ΟΠΑΠ.

Αυτό, όμως, που ξεχώρισε από την χθεσινή βραδιά ήταν η γιορταστική ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γυμναστήριο του Κολλεγίου. Το γυμναστήριο ήταν κατάμεστο από φίλους του βόλεϊ, παιδιά που φοιτούν στο Κολλέγιο αλλά και τους γονείς τους, έγινε παρουσίαση των παικτών των ομάδων, υπήρχαν ball boy και μικροφωνικές και όλα θύμιζαν αγώνα Α1.

«Πραγματικά νιώσαμε πως παίζουμε αγώνα στην Α1 τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο», είπε ο προπονητής του Κολλεγίου Άκης Χατζηαντωνίου και πρόσθεσε: «Σχεδόν εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου. Στα δύο πρώτα σετ παίξαμε βόλεϊ για Α1. Υπήρχε υψηλό επίπεδο. Το γήπεδο ήταν γεμάτο από κόσμο, ήταν μία καταπληκτική βραδιά. Ζούμε ένα ωραίο ταξίδι. Έτσι όπως έχει γίνει το πράγμα προχωράμε βήμα, βήμα. Δεν έχουμε αυτοσκοπό την άνοδο στην Α1. Ζούμε κάθε ωραία στιγμή και όπου μας βγάλει».

Κορυφαίοι του Κολλεγίου ήταν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος, Νίκος Ζουπάνι χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Διαιτητές: Μενεσλής, Γεωργουλέας

Τα σετ: 3-1 (25-19, 25-16, 18-25, 26-24)

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Γαβριήλ): Μάντζιος, Κοτσιλιάνος, Σωτηρίου, Ζουπάνι, Αριστόπουλος, Χριστοφίδης/ Μπούρας (λ), Μεσσάλας, Μιχαλόπουλος, Πολυμερόπουλος, Ρεστένης, Αρμόνης.

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σκανίκα): Θάνος, Βλαχόπουλος, Καραγκιόζης, Χήρας, Αλεξίου Φ., Κολτσιάκης / Ντάκουρης (λ), Αλεξίου Θ.

* Να σημειωθεί πως οι ομάδες που θα πάρουν τις δεύτερες θέσεις στους τρεις ομίλους της Α2 ανδρών θα παίξουν μεταξύ τους τουρνουά. Η πρώτη ομάδα θα προκριθεί στο φάιναλ-4 ανόδου μαζί με τις πρώτες ομάδες των τριών ομίλων.

* Αργότερα θα δημοσιευθούν φωτογραφίες από τον αγώνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ