1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2021 00:05

Ερμούπολη: Πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ

Οι συριανοί γιορτάζουν και είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους που κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο αποκλείοντας μάλιστα στο δρόμο για τον τελικό τον περσινό κάτοχο του τίτλου Παναθηναϊκό και τον πολυνίκη του θεσμού Ολυμπιακό με διαστημική εμφάνιση στον ημιτελικό.

Η Σύρος γιορτάζει την κατάκτηση του δεύτερου κυπέλλου Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στην ιστορία της (2012, 2021) και ο δήμαρχος της πόλης έδωσε εντολή για την φωταγώγηση της πόλης.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό ειδικά με τον ειδικό φωτισμό του δημαρχείου με το σημα του ιστορικού συλλόγου.

Οι συριανοί είναι υπερήφανοι για τον δεύτερο τίτλο στην ιστορία της ομάδας τους και κάνουν όνειρα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Το Δημαρχείο Ερμούπολης είναι κτίριο που σχεδίασε ο Ερνέστος Τσίλλερ και κατασκευάστηκε μεταξύ 1875 και 1891 στην πρωτεύουσα της Σύρου.

Να σημειωθεί ότι το πρωϊ της Δευτέρας στο λιμάνι της Ερμούπολης και κάτω από βροχή, παρουσία πολλών φίλων της ομάδας, του δημάρχου Νίκου Λειβαδάρα, του αντιδημάρχου αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και του προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσου, επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή στους «ήρωες» της Βέροιας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ