Εκτυπώστε τη σελίδα
01-03-2020 01:37

Δεληκώστας, Κωνσταντινίδης: «Ανεβάζουμε ρυθμούς ενόψει του φάιναλ-4» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης που κατάγεται από την Ορεστιάδα, μίλησαν στη συνεντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη.

 Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας είπε:

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ενάμιση σετ στο μπρέικ πόιντ. Εκανα κάποιες αλλαγές. Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα καθώς κάναμε προπονήσεις χωρίς πασαδόρο. Ο Τερζής ήταν άρρωστος και ο Φιλίποφ έχει το γνωστό πρόβλημα που για δεύτερη εβδομάδα είναι εκτός δράσης. Ερχεται ο αγώνας με τον Ηρακλή και πρέπει να προετοιμαστούμε κι επίσης στο μυαλό μας είναι και το φάιναλ-4 του κυπέλλου.

Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά δουλεύοντας προχωράμε και εύχομαι πως θα κατακτήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι στον Εθνικό να βρει την πορεία του. Είναι ομάδα με ιστορία και τον χρειαζόμαστε στην Α1. Ελπίζω οι ιθύνοντες να πράξουν τα δέοντα για να ξαναέρθει ο Εθνικός στην Α1»

Ο Ορεστιαδίτης λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού για την προσπάθεια. Οπως είπε και ο κόουτς είναι ιστορικό σωματείο και χρειάζεται στην Α1. Για δύο σετ ήμασταν καλοί.

Ζοριστήκαμε στο τρίτο σετ. Καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ηρακλή και για την κατάκτηση του φάιναλ-4 του κυπέλλου στη Σύρο. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και όλα να πάνε καλά».

Media

Σχετικά άρθρα