1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2019 23:33

Χωρίς άγχος η Ελπίδα για το αήττητο σερί ο Ολυμπιακός

Η πρώτη αναμέτρηση της Ελπίδας Αμπελοκήπων με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό θα γίνει το Σάββατο με τους νεοφώτιστους να αναζητούν μία καλή εμφάνιση και τους «ερυθρόλευκους» να προέρχονται από τη δοκιμασία στη Μόντενα (8η αγωνιστική, 21/12, 17.00, Διαιτητές: Σταυριανίδης, Βασιλειάδης, Livestreaming volleyleague.gr).

Η Ελπίδα αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ή κάποια καλή εμφάνιση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο πασαδόρος της Ελπίδας Θάνος Επιτροπάκης, που θα έχει για άλλη μία φορά την ευθύνη να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του, με δεδομένο τον τραυματισμό του Αργεντινού Τομάς Ντιλέο στον ώμο, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτός ο αγώνας αποτελεί μία  σπάνια ευκαιρία για όλους μας, ώστε να παίξουμε με έναν αντίπαλο αυτού του επιπέδου και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.

Θα κατέβουμε για μία καλή εμφάνιση, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Θέλουμε να κλείσουμε το 2019 με μία καλή παρουσία, ώστε να ξεκινήσουμε με ανεβασμένη διάθεση την προετοιμασία μας για το δεύτερο σκέλος της σεζόν. Θέλουμε να μπούμε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί στη νέα χρονιά, που θα αρχίσει για μας με το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης».

Ο 21χρονος παίκτης υπηρετεί την στρατιωτική θητεία του και ολοκλήρωσε πρόσφατα το στάδιο της βασικής εκπαίδευσης, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να καλύψει το χαμένο έδαφος: «Είχα μείνει λίγο πίσω από πλευράς προπονήσεων, γιατί παρουσιάστηκα στην Τρίπολη, πλέον όμως έχω επιστρέψει σε υψηλότερους ρυθμούς και θα κάνω ό,τι μπορώ για να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο καθένας από εμάς δίνει τη δική του βοήθεια, για να πετύχουμε τον κοινό στόχο».

Ο Επιτροπάκης αναφέρθηκε και στους φιλάθλους, που συνηθίζουν να δημιουργούν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στους εντός έδρας αγώνες της Ελπίδας, στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων: «Η παρουσία του κόσμου θα μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο. Οι φίλαθλοι των Αμπελοκήπων έρχονται σε κάθε αγώνα, προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα μας δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα και το ίδιο περιμένουμε να κάνουν και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τα γεμάτα γήπεδα ωθούν όλους τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους».O Oλυμπιακός συνεχίζει τις εκτός έδρας αποστολές και μετά τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και τη Μόντενα πηγαίνει στους Αμπελοκήπους για να κρατήσει το αήττητο μετά και την 8η αγωνιστική.Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr, τα εξής: «Μετά από δυο πολύ δυνατά παιχνίδια, κόντρα στην Μόντενα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο αγωνιζόμαστε στη Θεσσαλονίκη, στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να κερδίσουμε και να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τη χρονιά και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Volley League Ανδρών 2019-20 - 8η αγωνιστική

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Βαρδινογιάνειο, Ηράκλειο 18.00 (Livestreaming volleyleague.gr): Ο.Φ.Η. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Κοκοτσάκης. Επόπτες: Βασιλόπουλος, Κανδηλιεράκης. Γραμματεία: Κουνδουράκη, Σταμουλάκη.

Αμπελοκήπων 17.00 (Livestreaming volleyleague.gr): Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων - ΟλυμπιακόςΔιαιτητές: Σταυριανίδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Παπαδοπούλου, Μπέλλος. Γραμματεία: Καρακούλια.

Ερμούπολη, Δ.Βικέλας 18.00: Α.Ο.Φοίνικας - Μ.Γ.Σ.Εθνικός ΑλεξανδρούποληςΔιαιτητές: Μουλά Ειρ., Μενεσλής. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Βρούτσης, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Πιρπινιά

.Γ.Τριαντάφυλος Βόχας 18.00 (Livestreaming volleyleague.gr): Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός Α.Ο.Διαιτητές: Ονόπας, Χανδρινός. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Σπίνας, Βαρατάσης. Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

PAOK Sports Arena 17.00 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π.ΚηφισιάςΔιαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Σταυρίδης, Τοσουνίδης. Γραμματεία: Κουμπλή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ