Εκτυπώστε τη σελίδα
13-08-2018 11:46

Για τρίτο χρόνο στον Ηρακλή Χαλκίδας ο Θοδωρής Τσαδήμας

Ο Ηρακλής Χαλκίδας ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον Θοδωρή Τσαδήμα. O 23χρονος λίμπερο θα αγωνιστεί με την φανέλα του Ηρακλή Χαλκίδας για τρίτη συνεχή σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Το ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για 3η συνεχή χρονιά με τον λίμπερο της ομάδας Θοδωρή Τσαδήμα.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Θοδωρής Τσαδήμας δήλωσε στο www.iraklisxalkidas.gr τα εξής:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα και τη Χαλκίδα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Οι λόγοι που με ώθησαν να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με τον Ηρακλή είναι το επίπεδο και η αγάπη των ανθρώπων της διοίκησης προς την ομάδα, καθώς και η ανταπόκριση της διοίκησης στις οικονομικές μου εκκρεμότητες.

Επίσης αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια δύο ανθρώπους του αθλητισμού και εξαίρετους επιχειρηματίες τους κ. Κατσίνα Γιώργο και κ. Αλεξάνδρου Άντζυ οι οποίοι στηρίζουν εξαρχής την αθλητική και επαγγελματική μου εξέλιξη δια μέσου της ξενοδοχειακής τουριστικής επιχείρησης «Το Πέλαγος». Ευχαριστώ επίσης την διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για την εμπιστοσύνη που δείχνει απέναντι στο πρόσωπο μου.

Τέλος η επιλογή του προπονητή του κ. Σάκη Ψάρρα και η ποιότητα του νέου ρόστερ προκαθορίζουν τους υψηλούς στόχους της ομάδας μας στη φετινή σεζόν!».

Σχετικά άρθρα