Εκτυπώστε τη σελίδα
03-07-2018 11:33

Κρίσιμες ώρες για Εθνικό Πειραιώς: Σωσίβιο μέσω... Χαλκίδας και Ν.Σμύρνης!

Κρίσιμο συμβούλιο αναμένεται να γίνει σήμερα ή το αργότερο αύριο στον Ερασιτέχνη Εθνικό Πειραιώς με κυρίαρχο θέμα συζήτησης το μέλλον του ΤΑΑ μετά την αποχώρηση του Νίκου Νικολινάκου.

Οι καταστροφικές φήμες περί κατάρρευσης της ομάδας και αποχώρησης της από το επαγγελματικό πρωτάθλημα έχουν δώσει την θέση τους σε πιο αισιόδοξα σενάρια.

Παράγοντες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα εκτιμούν πως θα βρεθεί λύση για την παραμονή του ιστορικού πειραϊκού συλλόγου στην volley league και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και δύο αισιόδοξα σενάρια που θέλουν παράγοντες άλλων συλλόγων να ενδιαφέρονται για να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγχώνευση με Μίλων

Το πρώτο σενάριο είναι η συγχώνευση του Εθνικού Πειραιώς με τον ΑΟΝΣ Μίλων. Οι δύο ομάδες προέρχονται από την ΕΣΠΕΔΑ και παραδοσιακά έχουν καλές σχέσεις.

Ο Μίλων έχει τη δύναμη των υποδομών και θέλει να αξιοποιήσει τη νέα γενιά ταλέντων που έχει στη δύναμη του με συμμετοχή στην volley league. Οι παράγοντες του ιστορικού συλλόγου της Νέας Σμύρνης έχουν αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το βόλεϊ και θέλουν να επαναφέρουν τον σύλλογο στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Θωμάς και Σκανδάλης

Το δεύτερο σενάριο είναι εξίσου ενδιαφέρον. Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής Χαλκίδας Διαμαντής Θωμάς και ο πρώην αντιπρόεδρος Ηλίας Σκανδάλης μετά την ρήξη τους με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Χαλκίδας Γιάννη Καρκαλή αναζητούν ομάδα για να εμπλακούν στα κοινά της. Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και αρκετές ημέρες έχουν ξεκινήσει ενημέρωση και επαφές για να αναλάβουν το ΤΑΑ Εθνικός Πειραιώς ενώ λέγεται πως έχουν στο συρτάρι τους και δύο δυνατές χορηγίες. Μία υπόθεση εργασίας λέει πως η μία χορηγία ειναι γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας από τη Ρουμανία που είναι και χορηγός στον Φοίνικα Σύρου.

Νοικοκυρεμένα λογιστικά

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει φως στο τούνελ για την σωτηρία του Εθνικού Πειραιώς και ο βασικότερος παράγοντας που έλκει πολλούς ενδιαφερομένους είναι η δυναμική του συλλόγου αλλά κυρίως τα νοικοκυρεμένα λογιστικά του ΤΑΑ καθώς ο Νίκος Νικολινάκος με την αποχώρηση του εξόφλησε όλες τις υποχρεώσεις σε ιδιώτες και δημόσιο και εκτός των άλλων έχει υποσχεθεί διακριτική υποστήριξη και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναμένουμε λοιπόν...