1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-02-2018 22:28

Πρώτη πράξη με πρόκριση στο Final 4

Στην πιο αμφίρροπη, ίσως, αναμέτρηση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ανδρών, ο Εθνικός Πειραιά υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ένας αγώνας που θα αποτελέσει και πρόβα για το πολύ κρίσιμο ματς των δύο ομάδων, που θα γίνει την Δευτέρα (26/2) για το πρωτάθλημα. 


Ο Εθνικός, έχει κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στην Volley League και θέλει να γράψει και πάλι ιστορία με την πρόκρισή του για πρώτη φορά στο Final 4 του Κυπέλλου. Προέρχεται από μια εντυπωσιακή νίκη κόντρα στον Φοίνικα Σύρου εκτός έδρας, ενώ για να φτάσει στα προημιτελικά απέκλεισε τον Παμβοχαϊκό.

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας μπει σε περιπέτειες στην Volleyleague, παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια χωρίς να έχει πάρει όλα τα αποτελέσματα που θέλει. Εξαιρείται βέβαια το ματς των προημιτελικών, όπου μετά από μια πολύ δυνατή μάχη νίκησε την Κηφισιά με 3-2. Οι «πράσινοι» προέρχονται από χαμένο τάι μπρέικ κόντρα στον Παμβοχαϊκό στο Μετς.

Εσπέρου, 18.30: ΟΦΠΦ Εθνικός Πειραιά - Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές: Μυλωνάκης-Βουδούρης. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Σκριμπώνης-Κατσιάρας. Γραμματεία: Κορδετζάκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ