1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-02-2018 18:39

Επιστροφή με νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ, ενισχυμένος ο Εθνικός

Μετά από την δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Γερμανία απέναντι στην Φριντρισχάφεν, ο δικέφαλος  επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για να υποδεχθεί τον Εθνικό Πειραιώς  (15η αγωνιστική, 3/2, 17.00, Διαιτητές: Δανιηλίδου, Στεργιόπουλος Δ.).


Παρά την ήττα στη Γερμανία, οι πρωταθλητές δείχνουν να βρίσκονται σε ανοδική πορεία και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους στο πρωτάθλημα και να ετοιμαστούν για την περίοδο που θα κριθούν οι τίτλοι. Ο ΠΑΟΚ πριν μία εβδομάδα νίκησε 3-0 τη Νίκη Αιγινίου σε εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγνωιστικής και βρίσκεται στους 35 βαθμούς και στη 2η θέση. Νέο πρόσωπο αναμένεται να είναι ο Κάσσανδρος Στίγγας ο οποίος με το Νο 12 στη φανέλα του θα ενισχύει στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια επιστρέφει στον δικέφαλο μετά τη σεζόν 2013-14.

Από την άλλη ο Εθνικός θα εμφανιστεί ενισχυμένος αφού πρόσθεσε στη μηχανή του τον Καναδό ακραίο  Άντριου Μακ Γουίλαμ που αποχώρησε από τον Ηρακλή Χαλκίδας. Επίσης αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι του λίμπερο Βασίλη Καρασαββίδη ο οποίος μάλιστα θα παίξει αντίπαλος κόντρα στην παλιά του ομάδα και στο γήπεδο που πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων.Ο Εθνικός Πειραιώς με 19 βαθμούς είναι στην 7η θέση και ότι καταφέρει να πάρει από τον αγώνα θα είναι κέρδος, στην προσπάθεια να μείνει στην 8αδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ