1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2018 18:06

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το F4 κυπέλλου ο ΑΟ Θήρας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Θηρας με την οποία επισημαίνει ότι σε συνεργασία με τον Δήμο, έκαναν αίτηση στην ΕΟΠΕ για την ανάληψη του F4 κυπέλλου γυναικών.


Παράλληλα η διοίκηση καλεί τους φιλάθλους να γεμίσουν το ΔΑΠΠΟΣ στον αγώνα κυπέλλου με τον Αίαντα όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη αλλά και στο νησιωτικό ντέρμπι με τον Πανναξιακό (3/2).

Πιο αναλυτικά:

«Εβδομάδα πολύ σημαντική αυτή που έρχεται για το βόλεϊ στην Σαντορίνη και τον Α.Ο.ΘΗΡΑΣ.

Στις 31 Ιανουαρίου και ώρα 7 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ αντιμετωπίζει τον ΑΙΑΝΤΑ για την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου Ελλάδος.

Παράλληλα εχει κάνει αίτηση σε συνεργασία με τον Δημο Θήρας για την ανάληψη της διεξαγωγής του final 4 κυπέλλου Ελλάδος στο οποίο η ομάδα μας έχει πολλές ελπίδες για πρώτη φορά να συμμετέχει.

Και τέλος στις 3 Φεβρουαρίου θα δώσει τον πιο καθοριστικό αγώνα για είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανναξιακό.

Το ΔΣ της ομάδος του νησιού μας καλεί όλους τους Φιλάθλους να βοηθήσουν με την παρουσία τους στα 2 αυτά σημαντικά παιχνίδια.

Ιδιαίτερα καλεί όλα τα παιδιά της Σαντορίνης στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ να χαρούν το παιχνίδι και να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Τελος η διοίκηση πήρε την απόφαση στον αγώνα του κυπέλλου την Τετάρτη 31/01 να έχει είσοδο ελεύθερη για όλους που θέλουν να το παρακολουθήσουν.»

Σχετικά άρθρα

  • «Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή
     Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου
  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
  • Τα φιλικά του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα
    Περιοδεία στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων θα κάνει ο ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την διεξαγωγή τριών ματς το τριήμερο 23, 24, 25/9 στην πρωτεύουσα με ΖΑΟΝ, Απολλώνιο, Αιγάλεω αλλα και τις ομάδες του περίφημου τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος των Κυκλάδων.
  • «Σάμπα» με την Φερνάντα Μέλο στον Α.Ο. Θήρας
    Η Φερνάντα Μέλο θα είναι η αντικαταστάτρια της Κουβανής Μεντάρο στον ΑΟ Θήρας. Η έμπειρη Βραζιλιάνα διαγώνια είναι 32 ετών, έχει ύψος 1μ80 και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Παφιακό, όπου έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και διακρίθηκε για την μεγάλη ικανότητα της στο σκοράρισμα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ